Μια ασυνήθιστη ιστορία αγάπης ήρθε στη δημοσιότητα για ένα ζευγάρι που γνωρίζονταν από την εφηβεία του, αφού ο άντρας ασκούσε bullying στη μελλοντική σύζυγο του. Εντούτοις, μετά από χρόνια κατέληξαν μαζί και παντρεύτηκαν.

Σύμφωνα με τη nypost.com, η 20χρονη Lauren Enslow και ο 21χρονος Lucas Olsen, γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 15 ετών τον Οκτώβριο του 2016, στο πάρτι ενός κοινού φίλου. Αρχικά, ξεκίνησαν να μιλούν διαδικτυακά, όμως η επικοινωνία τους διακόπηκε μέχρι και το 2017. Τότε, ξεκίνησαν να μιλούν ξανά, καθώς είδαν ότι είχαν κοινές παρέες.

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για την Enslow όμως, αφού ο Olsen την κορόιδευε διαρκώς και την παρομοίαζε με έναν τηλεοπτικό χαρακτήρα της αμερικανικής τηλεόρασης. «Την πείραζα, επειδή μου άρεσε και γιατί το έκαναν και οι φίλοι μου. Η πίεση των συνομηλίκων κατά κάποιο τρόπο, με ώθησε σε αυτό το ανόητο πράγμα», θα παραδεχτεί ο 21χρονος μετά από χρόνια.

Το ατύχημα που ένωσε το ζευγάρι

Τα πράγματα όμως άλλαξαν ριζικά τον Νοέμβριο του 2017, καθώς η Enslow είχε τροχαίο με την οικογένεια της, όταν το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα και ο Olsen έτυχε να είναι μπροστά στο περιστατικό.

Εκείνος, άλλαξε αμέσως συμπεριφορά και την προσέγγισε με άλλον τρόπο, ενώ έκτοτε ξεκίνησαν να μιλούν συνέχεια. Έτσι, συνειδητοποίησαν πως ανέπτυσσαν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και το 2018 ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού.

Το 2022 λοιπόν, ο Olsen έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πάνω στην κορυφή ενός βουνού και μετά από λίγο καιρό ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

«Τον μισούσα τότε», θα πει η 20χρονη για τον σύζυγο της, όμως θα προσθέσει ότι «είχα μια θέση στην καρδιά μου για εκείνον, όταν με προσέγγισε μετά το ατύχημα μου. Οι άνθρωποι λένε ότι δεν θα τον είχαν συγχωρήσει ποτέ, αλλά δεν μπορώ να βασίσω την προσωπικότητά του από αυτό που ήταν για τρεις μήνες όταν ήταν 16 ετών».