Η Αλίνα Καμπάεβα που έχει χαρακτηριστεί από τα ρωσικά ΜΜΕ ως η επίσημη ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν, πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, αφού πήγε στα εγκαίνια ενός προπονητικού κέντρου γυμναστικής.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 39χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε στο Σότσι και ανέφερε πως «όταν ήμουν αθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική, δεν μπορούσα ούτε να ονειρευτώ τέτοιες συνθήκες όπως αυτές που έχετε σε αυτό το νέο αθλητικό προπονητικό κέντρο», είπε.

«Άλλά όπως δείχνει η ζωή, το αδύνατο είναι εφικτό» συμπλήρωσε για να προσθέσει στη συνέχεια: «Και η Ρωσία είναι μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες».

Σημειώνεται, πως η 39χρονη Καμπάεβα υπήρξε σπουδαία αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής (δύο Ολυμπιακά μετάλλια), ασχολήθηκε με την πολιτική και έγινε μέλος του κυβερνώντος κόμματος «Ενωμένη Ρωσία». Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την ερωτική σχέση που φέρεται να είχε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, την οποία ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου αρνείται. Μάλιστα, φέρεται να έχει αποκτήσει παιδιά με τον Ρώσο πρόεδρο.