Η είδηση ότι νίκησε ο Τζόνι Ντεπ τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ έκανε τον γύρο του κόσμου και πέρα από τους θαυμαστές του πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής», υπήρξαν αρκετοί διάσημοι που χάρηκαν με την δικαίωση του ηθοποιού.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk Ναόμι Κάμπελ, Άλις Κούπερ και Εύα Γκριν είναι μόνο μερικά από τα ονόματα, που από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση, έδειξαν την χαρά τους.

Χαρακτηριστικά, η Κάμπελ αντέδρασε στη φωτογραφία που ανάρτησε ο Ντεπ και άφησε 4 κόκκινες καρδιές στην περιγραφή, ενώ την επόμενη ημέρα ανέβασε ένα Instagram story, γράφοντας απλά «Τζόνι».

Επίσης, η Άσλει Μπένσον, που ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ντεπ στο Instagram της με λεζάντα ένα «YESSSSS».

Ακόμη, η Έιμι Σούμερ έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση. Έγραψε στο Instagram: «Κάθε γυναίκα που επιλέγει να συμπεριφέρεται σαν ένας γεμάτος άνθρωπος θα πρέπει να ξέρει ότι οι στρατιές του ‘status quo’ θα την αντιμετωπίσουν σαν ένα βρώμικο αστείο. . . Θα χρειαστεί τις ‘αδερφές’ της».

Ο Άλις Κούπερ με την σειρά του, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Κούπερ δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Ντεπ και τ σύνθημα «Ποτέ μην φοβάσαι την αλήθεια».

Μάλιστα, η Σάρον Όσμπορν έμαθε το νέο κατά την διάρκεια εμφάνισης που πραγματοποίησε στην εκπομπή TalkTV του Πιρς Μόργκαν και δήλωσε έκπληκτη.

«Ουάου, δεν ήταν αυτό που περίμενα. Θέλω να πω, ήθελα να κερδίσει ο Τζόνι, αλλά δεν το περίμενα», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια περιέγραψε τον Ντεπ ως μια «ευγενική ψυχή» και μία «καλή ανθρώπινη ύπαρξη». Ακόμη, η Όσμπορν περιέγραψε το συμβάν που, όπως είπε, της απέδειξε την καλοσύνη του χαρακτήρα του σε εκείνη.

Είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια ευγενική ψυχή. Μπορώ να σας πω χθες το βράδυ, πέρασε περίπου 45 λεπτά στο καμαρίνι του γονατισμένος, μιλώντας σε αυτό το κοριτσάκι που του διάβαζε το ημερολόγιό της. Τώρα, δεν ξέρω πολλούς τύπους που θα κάθονταν πίσω και θα το έκαναν αυτό. Δεν υπήρχαν κάμερες τριγύρω, δεν υπήρχαν κινηματογραφικά συνεργεία. Το έκανε γιατί είναι ευγενική ψυχή. Μερικές φορές, υποθέτω, έχανε το μυαλό του, αλλά ως άνθρωπος είναι καλός».