Η Αντζελίνα Τζολί στηρίζει τους πρόσφυγες που δημιούργησε ο πόλεμος στην Ουκρανία και στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δημοσίευσε τρεις συγκλονιστικές φωτογραφίες με οικογένειες που έχουν πάρει τον δρόμο της ξενιτιάς.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φωτογραφία ανήκει στον Ισπανό Herrera και αποτυπώνει την αγωνία ενός άνδρα και μιας γυναίκας με τα παιδιά τους καθώς περιμένουν να διασχίσουν ένα ποτάμι μετά τη διαφυγή τους από το Ίρπιν της Ουκρανίας. Η δεύτερη είναι του Wolfgang Schwan, στην οποία φαίνεται ένα έφηβο αγόρι και η μητέρα του σε κρεβάτι νοσοκομείου με τραύματά από ρωσική επίθεση. Και η τρίτη δείχνει ένα παιδί με καρκίνο να αγκαλιάζει έναν άντρα με την υπογραφή του Έλληνα φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσίνη για λογαριασμό του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Εκτός από τα εκατομμύρια που έχουν διαφύγει από τα σύνορα της Ουκρανίας, σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εξοριστεί μέσα στην χώρα τους, πολλοί είναι παγιδευμένοι, χωρίς βοήθεια με κινδύνους», έγραψε στην ανάρτηση και πρόσθεσε ότι «αν δεν τελειώσει ο πόλεμος, τα παιδιά θα πληρώσουν το υψηλότερο τίμημα – σε τραύματα, χαμένες παιδικές ηλικίες και διαλυμένες ζωές».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε: