Όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας υποσχέθηκε στη 18χρονη (τότε) Corinna Slusser μια νέα ζωή στη Νέα Υόρκη, η πρώην cheerleader άφησε τη μικρή της πόλη στις όχθες του ποταμού Susquehanna στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ λέγοντας στη μαμά της «να μην ανησυχεί».

Αλλά μετά την άφιξη της έφηβης στη Νέα Υόρκη, φέρεται να παγιδεύτηκε γρήγορα σε ένα κύκλωμα σεξουαλικής εμπορίας στο Μπρονξ, σύμφωνα με τη New York Post.

Οι εικόνες της κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σε διαφημίσεις για σεξ επί πληρωμή και το σώμα της πουλήθηκε σε θορυβώδη δωμάτια ξενοδοχείων από έναν διαβόητο μαστροπό που κατηγορήθηκε ότι ξυλοκόπησε τους εργάτες του και έκλεψε τα χρήματά τους.

Ωστόσο, οι φρικαλεότητες που ενδέχεται να υπέστη η Slusser στα χέρια του μαστροπού και ενός καταδικασμένου διακινητή σεξουαλικής διακίνησης ωχριούν σε σύγκριση με αυτό που φοβούνται η μητέρα της ότι της έχει συμβεί. Να είναι δηλαδή νεκρή.

Το συναισθηματικό face to face με τον μαστροπό στο δικαστήριο

Λιγότερο από δύο μήνες αφότου η έφηβη έφτασε στο Γκόθαμ το 2017, εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη από ένα μοτέλ του Κουίνς όπου νοικιάζονται δωμάτια με την ώρα. Η μητέρα της Slusser, Sabina Tuorto, λέει ότι δεν έχει καμία ιδέα για το πού μπορεί να βρίσκεται το παιδί της.

Η μητέρα του κοριτσιού ήρθε αντιμέτωπη με τον μαστροπό της κόρης της σε μια συναισθηματική αναμέτρηση στο δικαστήριο αλλά έμεινε χωρίς απαντήσεις. «Είναι νεκρή ή ζωντανή; Ποιος είναι ο τελευταίος άνθρωπος στον οποίο την παρέδωσε;» είπε η Tuorto σε μια συγκλονιστική δήλωση του θύματος κατά την καταδίκη του διακινητή Ishi Woney το 2019.

Ο τότε 24χρονος κατάδικος είπε απροσδόκητα: «Ειλικρινά, δεν ξέρω».

Ο Woney βρίσκεται τώρα πίσω από τα κάγκελα, όπως και ένας από τους υποτιθέμενους άλλους μαστροπούς της Slusser, ο οποίος καταδικάστηκε τον περασμένο μήνα σε δύο χρόνια φυλάκιση για προώθηση πορνείας και ναρκωτικών.

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια», σημείωσε η μητέρα.

«Αλλά και πάλι δεν πρέπει να τα παρατήσω», είπε. «Όλοι μου λένε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι εκεί έξω. Από αυτό ζω. Απλώς προσεύχομαι στον Θεό και συνεχίζω να προσπαθώ να έχω πίστη».

Τον Απρίλιο του 2017, ενώ ακόμη βρισκόταν στο Μπλούμσμπουργκ, η Σλούσερ προσπάθησε να αυτοκτονήσει καταπίνοντας 50 δισκία Tylenol είπαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Μέχρι το καλοκαίρι, έπινε και έκανε συχνά ναρκωτικά, είχε απολυθεί από τη δουλειά της και έπαιρνε μετρητά από sugar daddies που γνώρισε στον ιστότοπο Seeking Arrangements, σύμφωνα με τους φίλους και την αστυνομία της.

Έτσι, όταν ένας ηλικιωμένος άντρας που ζούσε τη γρήγορη ζωή στη Νέα Υόρκη της πρόσφερε ένα μέρος να μείνει στο Big Apple τον Αύγουστο, εκείνη δέχτηκε, λέγοντας στη μαμά της ότι θα ήταν καλά.

«Είναι πολύ συνηθισμένο οι έφηβοι να παγιδεύονται με κάποιον που τους τάζει τον ουρανό με τ’ άστρα και ο έφηβος μπορεί να αναζητά αγάπη… και επίσης μπορεί να αισθάνεται ότι οι γονείς απλώς δεν τον καταλαβαίνουν», είπε η Λόρι Κοέν, διευθύνουσα σύμβουλος της ομάδας κατά της σεξουαλικής διακίνησης παιδιών ECPAT-USA.

«Οι διακινητές είναι πολύ επιδέξιοι στο να το μυρίζουν αυτό», είπε η Κοέν, η οποίος έχει περάσει δεκαετίες δουλεύοντας με επιζώντες sex trafficking.

Η τελευταία φορά που κάποιος είδε ζωντανή την κοπέλα ήταν το 2017

Δεν είναι σαφές ποιον ακολούθησε η Slusser στη Νέα Υόρκη, αλλά γρήγορα συνδέθηκε με τον μαστροπό του Μανχάταν, Yhovanny Peguero, ο οποίος φέρεται να άρχισε να την εκδίδει.

«Απλώς πρέπει να μου υποσχεθείς ότι όταν τελειώσεις θα μου δώσεις κάθε δολάριο και θα με αφήσεις να σου δώσω [ό,τι] χρειάζεσαι για να αγοράσεις τα ρούχα σου και θα με αφήσεις να ασχοληθώ εγώ με τα υπόλοιπα». Ο μαστροπός έγραψε στην Slusser σε μηνύματα που διαβάστηκαν στο δικαστήριο.

Η Slusser είχε ήδη έρθει σε επαφή με έναν νέο μαστροπό, τον καταδικασμένο για σεξουαλική διακίνηση Ishi Woney.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2017, η Slusser έκλεισε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο στο Μπρονξ γνωστό για το ότι στα δωμάτιά του γινόταν trafficking με τον Woney να την συναντά κάποια στιγμή εκεί, όπως δείχνουν τα αρχεία του δικαστηρίου.

Μεταξύ 10 και 20 Σεπτεμβρίου, ο διακινητής αντάλλαξε επίσης περισσότερα από 800 μηνύματα κειμένου με την έφηβη και δημοσίευσε διαφημίσεις πορνείας με τις φωτογραφίες της.

Στις 20 Σεπτεμβρίου την τελευταία μέρα που εθεάθη η Slusser ζωντανή, είχε τσακωθεί με τον Woney όταν ένα από τα άλλα θύματά του σεξουαλικής σωματεμπορίας ζήλεψε τη σχέση τους, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου.