Οι τσάντες του Mulberry είναι πανάκριβες και από τις αγαπημένες των σταρ του Χόλιγουντ. Φαίνεται όμως ότι η τιμή τους δεν είναι απαγορευτική για την Cheryl Prudham η οποία έχει 11 παιδιά, είναι έγκυος στο 12ο που αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούλιο, και λαμβάνει ετησίως 39.000 βρετανικές λίρες δηλαδή περίπου 55.000 ευρώ από κρατικά επιδόματα.

Η Cheryl μαζί με τον σύζυγό της Rod εθεάθησαν με κάποια από τα παιδιά τους έξω από το κεντρικό και υπερπολυτελές κατάστημα του οίκου Mulberry στο ανατολικό Λονδίνο με τσάντες του καταστήματος.

Σύμφωνα με την Dailymail δεν είναι η πρώτη φορά που οι Prudhams, από το Κεντ επισκέπτονται ένα ακριβό πολυκατάστημα για τις αγορές τους. Η βρετανική εφημερίδα τονίζει ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ψώνισαν αλλά ενδεικτικά αναφέρει τις τιμές των προϊόντων: μία μικρή τσάντα Mulberry ξεκινά από 385 ευρώ, ένα πορτοφόλι από 400 ευρώ και μια κλασική τσάντα ώμου από 1.250 ευρώ.

Πέρσι η οικογένεια έκανε διακοπές και ξόδεψε κοντά στις 10.000 ευρώ. Η κ. Prudham μιλώντας στο περιοδικό Closer είχε πει: «Δεν νιώθω άσχημα που χρησιμοποιώ τα χρήματα των φορολογούμενων».

Μάλιστα τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει για λίγο καιρό
αλλά στην ιδέα ότι θα εισπράττουν περισσότερα κρατικά χρήματα αν κάνουν και άλλα παιδιά ξαναέσμιξαν και αμέσως έβαλαν μπρος για το νέο μέλος.

«Λαμβάνω περισσότερα επιδόματα με κάθε παιδί που κάνω, οπότε μπορώ να ανταπεξέλθω στα πολλά έξοδα που έχει μια πολυμελής οικογένεια», είπε η πολύτεκνη μητέρα η οποία δεν λέει όχι στο να κάνει κι άλλα παιδιά.

Η οικογένεια εκτός από τα κρατικά επιδόματα έχει και τον μισθό του πατέρα ο οποίος δουλεύει ντελίβερι και βγάζει το μήνα περίπου 2.500 ευρώ.

Η οικογένεια ζει σε μια μονοκατοικία με πέντε κρεβατοκάμαρες και σύντομα θα μετακομίσει σε σπίτι με επτά υπνοδωμάτια.