Το συμβούλιο του συγκροτήματος κατοικιών που κατέρρευσε στο Μαϊάμι, προκαλώντας την ανείπωτη τραγωδία, περνά μάλλον στην αντεπίθεση.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Miami Herald, οι υπεύθυνοι του κτιρίου προσέλαβαν την εταιρία δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης κρίσεων Levick Strategic Communications για να τους ξελασπώσει…

Τραγωδία στο Μαϊάμι: Προσέλαβαν εταιρία δημοσίων σχέσεων για να διαχειριστεί την κρίση

Η Champlain Towers South Condominium Association, που διαχειρίζεται το μοιραίο κτίριο, αντιμετωπίζει πλέον μια σειρά από μηνύσεις από τους ενοίκους του συγκροτήματος για τα δομικά ψεγάδια.

Κι έτσι απευθύνθηκε στη Levick Strategic Communications, με έδρα την Ουάσιγκτον, η οποία υπόσχεται να «διορθώσει το αδύνατο».

Την είδηση επιβεβαίωσε η Maxwell Marcucci, αντιπρόεδρος της Levick, λέγοντας πως είναι «μια εταιρία διαχείρισης κρίσεων με μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα θέματα, ώστε να τους βοηθήσουμε σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Η Levick ισχυρίζεται ότι έχει εκπροσωπήσει κάποιους «διαβόητους» πελάτες, όπως την Καθολική Εκκλησία στις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά και κολοσσούς που συνδέονταν με την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού το 2010.