Έναν… επίκαιρο και εξόχως σαρκαστικό τρόπο βρήκαν στο Ισραήλ για να διαφημίσουν ένα μεγάλο γκέι πάρτι, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή στο Τελ Αβίβ.

Ο διοργανωτής του event δέχθηκε το ερέθισμα για τη διαφημιστική καμπάνια του πάρτι από το Ισλαμικό Κράτος και τους αποκεφαλισμούς του τζιχαντιστή Τζον. Έτσι τράβηξε ορισμένες φωτογραφίες παρόμοιες με αυτές του Τζέιμς Φόλεϊ, του Στίβεν Σότλοφ και του Ντέιβιντ Χέινς, λίγο πριν ο εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους σκορπίσει τη φρίκη μπροστά στην κάμερα.

Ένας άνδρας στο ρόλο του εκτελεστή στέκεται όρθιος πίσω από έναν άλλο που είναι γονατισμένος και ντυμένος με την κλασσική πορτοκαλί φόρμα που φορούν οι όμηροι του Ισλαμικού Κράτους.

Η διαφημιστική καμπάνια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τον διοργανωτή, Dreck να απαντά ότι «απορρίπτουμε κάθε μορφή βίας με στόχο να τρομοκρατηθεί ο κόσμος. Οι φωτογραφίες αυτές αποτελούν τη δική μας ειρωνική απάντηση,. Πρόκειται για περιφρόνηση της παράνοιας του Ισλαμικού Κράτους μέσα από τη σάτυρα».