Η υφυπουργός Εργασίας της Βρετανίας, Esther McVey, η εντυπωσιακή 46χρονη πρώην δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια που προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των ανδρών βουλευτών και υπουργών από το 2010, όταν και πρωτοεκλέχθηκε στο Κοινοβούλιο, δήλωσε την περασμένη Δευτέρα σε συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό Grazia πως θα ήθελε να έχει ένα παιδί όμως κανένας άντρας δεν έκανε το βιολογικό της ρολόι να χτυπήσει.

Η Esther McVey, είπε στην ίδια συνέντευξη, πως αγαπάει τα παιδιά, στενοχωριέται που έδωσε προτεραιότητα στην επαγγελματική και μετέπειτα στην πολιτική της και δεν της δόθηκε έτσι η ευκαιρία να παντρευτεί και να κάνει τη δική της οικογένεια.

Την ίδια στιγμή διευκρίνισε όλα αυτά τα χρόνια δεν βρήκε και τον πλέον κατάλληλο άνδρα που να της «ξυπνήσει» το μητρικό ένστικτο.

«Είμαι χαρούμενη με τους φίλους μου, την οικογένειά μου, τη δουλειά μου. Είχα πολλούς φίλους που είχαν τη διακαή επιθυμία να αποκτήσουν παιδιά. Άκουσαν το βιολογικό τους ρολόι να χτυπάει. Δεν ξέρω τι συνέβη με το δικό μου. Κανείς δεν το έκανε ποτέ να χτυπήσει» είπε στο περιοδικό.

Ήταν τέτοια η εντύπωση που προκάλεσε η δήλωση ώστε μια από τις κορυφαίες αρθρογράφους των βρετανικών ταμπλόιντ, η Sarah Vine, έγραψε ευθέως «τουλάχιστον το μισό υπουργικό συμβούλιο θα ήταν πρόθυμο να βοηθήσει την κυρία McVey να αποκτήσει παιδί…»

Η αρθρογράφος μάλιστα γράφει πως η ίδια γνωρίζει τουλάχιστον τρεις υπουργούς και δεκάδες βουλευτές που θα ήθελαν να συνευρεθούν ερωτικά με την εντυπωσιακή υφυπουργό.