Ξέσπασε ο εκκεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς του Netflix «Tiger King», Joe Exotic, κατά του Ντόναλντ Τραμπ κι αυτό γιατί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν του απένειμε χάρη. Μάλιστα, υποστήριξε πως του αρνήθηκαν την προεδρική χάρη διότι είναι «πολύ γκέι» για τον Τραμπ.

Ο Joseph Allen Maldonado-Passage, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ανάρτησε τη δήλωσή του στον λογαριασμό του στο Twitter την Τετάρτη το απόγευμα. Φαίνεται πως είναι έξαλλος με τον Τραμπ που δεν έκανε κάτι για την ποινή κάθειρξης 22 ετών που εκτίει επειδή συνωμότησε με σκοπό τη δολοφονία της «νέμεσής» του, Carole Baskin.

«Ήμουν πολύ αθώος και πολύ ΓΚΕΙ για να αξίζω χάρη από τον Τραμπ. Είχα αξία μόνο όταν χρειαζόταν να κάνει σχόλια για μένα για να δώσει ώθηση στο ποστ του στα social media», έγραψε.

«Ήμασταν όλοι ηλίθιοι που πιστέψαμε ότι υποστήριζε την ισότιμη δικαιοσύνη; Οι διεφθαρμένοι φίλοι του έρχονται πρώτοι», συνεχίζει.

Οι υποστηρικτές του Joe Exotic ήταν πεπεισμένοι ότι θα συμπεριληφθεί στη λίστα του Τραμπ με τις προεδρικές χάρες πριν από την αποχώρησή του από την εξουσία. Μάλιστα, νοίκιασαν μια λιμουζίνα για να τον παραλάβουν από τη φυλακή την Τετάρτη.

«Είμαστε αρκετά σίγουροι και έχουμε ήδη μια λιμουζίνα παρκαρισμένη κοντά στη φυλακή», δήλωσε υποστηρικτής του στη Metro.co.uk.

Δημιούργησαν μάλιστα και ένα ευχαριστήριο βίντεο για τον Τραμπ, για να είναι έτοιμο όταν θα γινόταν γνωστή η απονομή της χάρης.