Ο εκκεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς του Netflix «Tiger King», Joe Exotic, στην πιο πρόσφατη απόπειρά του να εξασφαλίσει προεδρική χάρη, μιας και βρίσκεται στη φυλακή για σωρεία αδικημάτων, ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από δεσμοφύλακες.

Όπως μετέδωσε το CBS ο πρώην κάτοχος ζωολογικού κήπου με τίγρεις και άλλα άγρια ζώα, που εκτίει ποινή κάθειρξης 22 ετών επειδή συνωμότησε με σκοπό τη δολοφονία της «νέμεσής» του, Carole Baskin.

Ο Joe Exotic σύμφωνα με το αμερικανικό κανάλι έγραψε μια εκτενέστατη επιστολή στον Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα, εξηγώντας γιατί πιστεύει ότι πρέπει να του δοθεί χάρη και να αφεθεί ελεύθερος.

Στην επιστολή του, ο Joseph Maldonado-Passage αναφέρει ότι η σωματική του κακοποίηση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τα χέρια του, και ότι υπάλληλοι της φυλακής του επιτέθηκαν σεξουαλικά.

«Έπεσα θύμα σεξουαλικής επίθεσης από μέλη του προσωπικού της φυλακής. Με έδειραν και με έδεσαν σε μια καρέκλα μέχρι που το δέρμα άνοιξε στα χέρια μου. Σε παρακαλώ, γίνε ο ήρωάς μου» αναφέρει το γράμμα εκφράζοντας φόβους ότι κινδυνεύει η ζωή του μέσα στη φυλακή λόγω των πολλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.