Αν μπορούσε να φανταστεί το κύμα αντιδράσεων που θα είχε η ανάρτησή της στο twitter η Oya, δεν θα είχε μοιραστεί ποτέ της το «selfie» που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο.

Η νεαρή Αμερικανίδα, κατά την πρόσφατη επίσημη επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στις ΗΠΑ, έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του και την «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter με τον καθόλου κολακευτικό υπότιτλο για εκείνον, «Μy selfie with the fucking president of France».

Τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά» με τις αρνητικές κριτικές προς την κοπέλα να καταφθάνουν σαν βροχή, ενώ δεν έλειψαν και τα τηλεφωνήματα στο σπίτι της από δημοσιογράφους που ήθελαν να της πάρουν συνέντευξη.

«Δεν περίμενα ποτέ πως μια λέξη που έχει γίνει πλέον κλισέ θα προκαλούσε τόση μεγάλη ταραχή», δήλωσε η Oya που βρέθηκε στην πρώτη ώρα της επίμαχης ανάρτησης να έχει 225 περισσότερους ακόλουθους…

Ο Γάλλος πρόεδρος φωτογραφήθηκε από πολλούς ανθρώπους κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και οι φωτογραφίες του κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.