Κινέζοι αγρότες ανακατεύουν με τις τσουγκράνες τους χιλιάδες πιπεριές τσίλι που έχουν απλώσει επάνω στους δρόμους στην πόλη Turpan, την πιο ζεστή πόλη της Κίνας.
Οι καυτερές πιπεριές λιάζονται επί μέρες στο δρόμο, προκειμένου να φτάσουν «τη βέλτιστη γεύση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της MailOnline.
Οι αγρότες δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται για τις καιρικές συνθήκες, καθώς στην περιοχή επικρατούν θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου για 28 μέρες το χρόνο.
Η αποξήρανση των τσίλι είναι μια κλασική μέθοδος διατήρησης της καυτερής γεύσης των πιπεριών. Αποτελεί ακόμη τον ιδανικό τρόπο για την πώληση και προώθηση των προϊόντων από την πλευρά των αγροτών.