Πικάντικες αποκαλύψεις έκανε ο γνωστός αμερικανός τραγουδοποιός Moby, για το τι έκανε σε ένα πάρτυ στο οποίο ήταν καλεσμένος και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε αποσπάσματα από τα αναμενόμενα απομνημονεύματά του με τίτλο «Then It Fell Apart» που δημοσιεύθηκαν στους Times, ο 53χρονος τραγουδιστής θυμάται ότι λίγο πολύ έτριψε το μόριό του στο πανωφόρι του τότε επιχειρηματία και νυν προέδρου των ΗΠΑ.

«Ήταν γεμάτο με επιχειρηματίες, με πιο γνωστό τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος στεκόταν λίγα μέτρα μακριά στις παρυφές μιας σκάλας και μιλούσε δυνατά σε άλλους καλεσμένους» γράφει ο Moby, όπως αναφέρει το People.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, στο οποίο ο τραγουδοποιός και οι φίλοι του δεν ήταν απολύτως νηφάλιοι, κάποιος πρότεινε στον Moby να «αγγίξει» διακριτικά τον Τραμπ.

Στο βιβλίο, η συγκεκριμένη ενέργεια περιγράφεται ως «όταν βγάζεις το μόριό σου από το παντελόνι σε πάρτι και το τρίβεις πάνω σε κάποιον».

«Στ’ αλήθεια; Ρώτησα τον φίλο μου. Μήπως δεν θα έπρεπε;» συνεχίζει ο δημοφιλής τραγουδιστής, περιγράφοντας τον Τραμπ ως έναν «μεσαίο διαχειριστή real estate και ιδιοκτήτη φυλλάδων, με καριέρα προσφάτως σε ριάλιτι της τηλεόρασης».

«Σκ…» σκέφτηκε όταν συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αγγίξει τον Τραμπ. «Ήπια ένα σφηνάκι βότκα για να πάρω θάρρος, έβγαλα το μόριό μου και πέρασα φαινομενικά αδιάφορα δίπλα από τον Τραμπ, προσπαθώντας να αγγίξω την άκρη του πανωφοριού του. Ευτυχώς δεν φάνηκε να κατάλαβε κάτι».

Ο Moby σήμερα είναι 15 χρόνια καθαρός από αλκοόλ.

Ο Λευκός Οίκος δεν έδωσε κάποια απάντηση για το θέμα όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό από το περιοδικό.