Ο φωτογράφος Marc McAndrews πέρασε πέντε χρόνια από τη ζωή του καταγράφοντας τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό των νόμιμων οίκων ανοχής στην περιφέρεια της Νεβάδα.

Το φωτογραφικό του λεύκωμα «Nevada Rose», που εκδόθηκε το 2011, διαρρηγνύει το άβατο των οίκων ανοχής και αποκαλύπτει τον κόσμο στο μόνο μέρος της Αμερικής που δεν είναι παράνομο το να πληρώσει κάποιος για σεξ.

Ο φακός του McAndrews επικεντρώνεται στην καθημερινότητα των γυναικών που δουλεύουν στους οίκους ανοχής, απεικονίζοντας τις «χαλαρές στιγμές» τους την ώρα που περιμένουν να εξασκήσουν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.

Ο McAndrews περνούσε τα απογεύματά του στους πολυάριθμους οίκους ανοχής της περιοχής, καταφέρνοντας να πείσει τους ιδιοκτήτες να του επιτρέψουν να φωτογραφίσει κάθε «σπίτι» σχεδόν της Νεβάδα, με την κάμερά του να μετατρέπεται σε διαβατήριο.

Τι κατέγραψε ο φακός; Την αδιατάρακτη καθημερινότητα των «κοριτσιών», όταν ετοιμάζονται να δεχτούν τον επόμενο πελάτη, απολαμβάνοντας τη συντροφιά των άλλων επαγγελματιών του χώρου.

Δείτε τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τα φροντισμένα «σπίτια» της Νεβάδα και το κλίμα που επικρατεί στο «άβατό» τους…