Μια κοπέλα φουλ ερωτευμένη με τον καλύτερό της φίλο πήρε την απόφαση να πάει να τον βρει και να του εκφράσει τα αισθήματά της. Για να «σκοτώσει» την ώρα της κατά τη διάρκεια της πτήσης έγραψε για την ιστορία της πάνω σε μια σακούλα για τη ναυτία.

Η 21χρονη Andrea πήρε το αεροπλάνο από το Μαϊάμι με προορισμό την Ουάσινγκτον για να κάνει έκπληξη στον κολλητό της και να του εξομολογηθεί παράλληλα τον έρωτά της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να περάσει την ώρα της και να καταπολεμήσει τη νευρικότητά της έγραψε για την ιστορία της πάνω στη σακούλα για τη ναυτία. Επιβάτης από άλλη πτήση εντόπισε τη σακούλα και ανέβασε φωτογραφία της στο Reddit.

«Αν το διαβάζεις αυτό, γειά σου! Ονομάζομαι Andrea και βαριέμαι απίστευτα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην πτήση από Μαϊάμι για Ουάσινγκτον. Είμαι 21 χρόνων. Αγόρασα το εισιτήριο εχθές το βράδυ στις 4 το πρωί γιατί “λιώνω” για τον καλύτερό μου φίλο. Πετάει από τη Βοστώνη στη Νέα Ορλεάνη και έχει στάση στην Ουάσινγκτον. Στην πραγματικότητα μένω στην Ουάσινγκτον και θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς εκεί, οπότε σκέφτηκα γιατί να μην το κάνω τώρα, ώστε να τον συναντήσω στο αεροδρόμιο και να του κάνω έκπληξη. Θα του πω πως είμαι ερωτευμένη μαζί του. Τολμηρή κίνηση, σωστά; Βλέπεις σε τέσσερις μέρες ταξιδεύω Αυστραλία για σπουδές και δεν πρόκειται να τον δω για τους επόμενους πέντε μήνες, οπότε αυτή είναι πραγματικά η τελευταία ευκαιρία που έχω. Δεν ξέρω πραγματικά τι θα του πω, αλλά θα αυτοσχεδιάσω. Γιατί όχι, άλλωστε φεύγω οπότε ποιος νοιάζεται… δεν έχω ιδέα φίλε, ευχήσου μου καλή τύχη όποιος κι αν είσαι. Ναι είμαι γελοία που γράφω όλα αυτά σε σακούλα εμετού αλλά βαριέμαι, το wifi δεν λειτουργεί και είμαι τόσο νευρική που μου ρχεται να ξεράσω. Ούτε η τεράστια ποσότητα καφέ με βοηθά. Τέλος πάντων, ελπίζω ότι αυτό το σημείωμα βοήθησε στο να κάνει την πτήση σου λιγότερη βαρετή. Κάνε μου τη χάρη και κάνε κάτι τρελό σήμερα σαν κι εμένα. Καλή τύχη όποιος κι αν είσαι. Andrea», έγραψε η νεαρή φοιτήτρια.

Κάπως έτσι η ιστορία της έγινε viral με τους χρήστες να περιμένουν αγωνιωδώς να μάθουν νέα της…