Ο μικρούλης Jason Thomas Kerr μετατρέπεται πάνω στη σκηνή στο alter ego του, τη Suzan Bee Anthony, εδώ και δύο χρόνια, δίνοντας το δικό του σόου.

Ο ίδιος λέει πως άρχισε να φορά γυναικεία ρούχα από την τρυφερή ηλικία των 3 ετών και σύντομα ταίριαζε τα φορέματα με περούκες και μέικ απ, με τη βοήθεια της μαμάς του και των δύο αδελφών του, της 19χρονης Olivia και της 17χρονης Trinity.

Όταν είπε μάλιστα στους γονείς του, τη 40χρονη Victoria και τον 34χρονο Greg, πως ήθελε να πάρει μέρος στο πρώτο του Gay Pride, εκείνη συμφώνησαν και τον υποστήριξαν στην απόφασή του.

Παρά το γεγονός όμως ότι μια καλή μερίδα του κόσμου συγχαίρει τους γονείς που στέκονται στο πλευρό του παιδιού τους, το παράδειγμά του έχει φέρει και σκληρές επικρίσεις. Εκκλησιαστικοί κύκλοι έχουν καταδικάσει τις πράξεις του και κάποιοι μάλιστα συντηρητικών αρχών φτάνουν στο σημείο να του υποδεικνύουν πως θα πάει στην Κόλαση με αυτά που κάνει.

Η δασκάλα μαμά του λέει όμως: «Του αρέσει να μεταμορφώνεται σε γυναίκα, του δίνει τέτοια αυτοπεποίθηση … Το να βλέπω την αλλαγή του και πόσο χαρούμενο τον κάνει, αυτό κάνει την καρδιά μου να γεμίζει με χαρά. Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο τι λέει ο κόσμος για μένα, ξέρω πως πολλοί είναι επικριτικοί απέναντι στην gay και την drag κουλτούρα, αλλά γενικά οι άνθρωποι είναι υποστηρικτικοί»…