Η ομάδα είναι ιερό πράγμα, ως είθισται να υποστηρίζουν οι οπαδοί. Το πως αντιμετωπίζει ο καθένας την ήττα της ομάδας του είναι ένα ζήτημα. Άλλοι με ηρεμία και απογοήτευση, άλλοι με οργή.

Ο Christopher J. Greyshock για παράδειγμα, από το West Milford του Νιου Τζέρσεϊ, δεν μπόρεσε να χωνέψει την ήττα των αγαπημένων του New York Jets στο NFL, με αποτέλεσμα να πνίξει τον πόνο του στο ποτό και να προβεί σε σωρεία παραβάσεων το απόγευμα της Κυριακής 11 Νοεμβρίου.

Ο 57χρονος άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα άλλο όχημα που ήταν ακινητοποιημένο στο δρόμο λόγω κίνησης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δυο επιβάτες του.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο του ατυχήματος αντίκρυσε τον Greyshock σε κατάσταση μέθης καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι αξιωματικοί, «προσπαθούσε να μας πλησιάσει τρικλίζοντας, χωρίς να μπορεί να περπατήσει ευθεία και κινδυνεύοντας να μπει στον αυτοκινητόδρομο».

Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ήρθε απλά να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Μάλιστα, την ώρα που το έκανε είπε στους αστυνομικούς «ήπια τόσο πολύ γιατί οι Jets είναι άχρηστοι!».

Ο 57χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και της πρόκλησης ατυχήματος και σωματικής βλάβης. Σε αυτές ήρθαν να προστεθούν κι άλλες έπειτα από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του, στο οποίο εντόπισαν ένα μπουκάλι ουίσκι στη θέση του συνοδηγού και μαριχουάνα…