Νέα στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια για τα αίτια του θανάτου της θρυλικής ηθοποιού του Χόλιγουντ, Νάταλι Γουντ, η οποία έφυγε από τη ζωή το 1981, σε ηλικία 43 ετών.

Οι αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών μετέτρεψαν την αιτία θανάτου της από «ατύχημα» σε «απροσδιόριστη». Η ηθοποιός είχε βρεθεί πνιγμένη, μετά από μία βραδιά γιότινγκ κοντά στις ακτές της Καλιφόρνια με το σύζυγό της Ρόμπερτ Βάγκνερ και τον ηθοποιό Κρίστοφερ Γουόκεν. Οι αρχές του Λος Άντζελες είχαν αποδώσει τα αίτια του θανάτου της σε ατύχημα. Όπως επισημαίνεται στη σχετική αναφορά, η ηθοποιός, αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ εκείνη τη βραδιά, θα μπορούσε να γλίστρησε και να έπεσε.

Το Νοέμβριο του 2011 η υπόθεση άνοιξε ξανά, καθώς ο καπετάνιος του γιοτ, Ντένις Ντάβερν, παρουσίασε νέες πληροφορίες για το περιστατικό. Ανέφερε ότι πιστεύει πως ο Βάγκνερ ήταν υπεύθυνος για το θάνατο της Νάταλι Γουντ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Βάγκνερ και η Γουντ είχαν καυγαδίσει έντονα νωρίτερα εκείνη τη νύχτα και όταν η Γουντ εξαφανίστηκε, ο Βάγκνερ του ζήτησε να μην την αναζητήσει.

Ωστόσο, μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, οι έρευνες δεν είχαν βρει ακόμη αποδεικτικά στοιχεία ότι ο θάνατος της Γουντ προήλθε από δολοφονία.