Αυτό το πρώτο ραντεβού στην τηλεοπτική εκπομπή της Αγγλίας «First Dates» φαινόταν να πηγαίνει καλά, μέχρι που ο άντρας άνοιξε το στόμα του για να μιλήσει για τον πρώτο του έρωτα.

Ο Ben είχε τον τρόπο του με την καινούρια παρτενέρ του, μέχρι να πάει την κουβέντα σε ένα θέμα δίκοπο μαχαίρι, να μιλήσεις για την πρώην σου δηλαδή, εδώ τον εφηβικό του έρωτα, για τον οποίο παραδέχτηκε πως την κεράτωσε!

«Έλειπε για έξι βδομάδες και εγώ βρήκα προσοχή κάπου αλλού», ομολόγησε χωρίς περιστροφές, «είχα τρελές τύψεις μετά. Ένιωσα εξαιρετικά άσχημα, ακόμα και σοκ, με τον εαυτό μου. Μίλησα σε μέλη της οικογένειάς μου και σοκαρίστηκαν κι αυτοί», είπε για τον πρώτο του έρωτα που κράτησε από τα 15-19 του.

ffdghhjghg

Φαίνεται να έβαλε πάντως μυαλό από το περιστατικό: «Δεν είναι και πολύ αντρικό αυτό, δεν είναι το σωστό πράγμα να κάνεις», παραδέχτηκε στο ραντεβού του, τη Leora, που συνέχισε να τρώει το φαγητό της απτόητη. Και το αστείο είναι πως έμοιαζε να τον υποστηρίζει κιόλας!

«Άκου, όλοι έχουμε κάνει κακές επιλογές. Υποστηρίζω τις κακές επιλογές κάποιου και τον βοηθώ να τις ξεπεράσει ό,τι κι αν είναι αυτό». Στο τέλος μάλιστα, μιλώντας μόνη μπροστά στην κάμερα, φάνηκε πως δεν την πείραξε και τόσο η αποκάλυψη, λέγοντας πως ο Ben είναι πολύ καλό παιδί, αυτό το καλό παιδί που περιμένει στη ζωή της!

fergretr

«Ήταν το καλύτερο πρώτο ραντεβού που είχα ποτέ», είπε με τη σειρά του κι εκείνος, «μοιάζει υπέροχο από δω και πέρα»…