Η Sarah Bramley κατηγορείται πως υποκίνησε τον David Saunders να δολοφονήσει τον Michael Lawson τον Ιούλιο του 2017, με τη δίκη της να ξεκινά σύντομα.

Ο 33χρονος Saunders καταδικάστηκε σε κάθειρξη 22 ετών τον Δεκέμβριο του 2017, όταν ομολόγησε πως ήταν αυτός ο δολοφόνος του Lawson, τον οποίο μαχαίρωσε με ένα κουζινομάχαιρο στο Ντάρλινγκτον της Αγγλίας.

gb5o41gs

Και όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Northern Echo», η Bramley θα περάσει κι αυτή από δίκη για τα καμώματά της, με την ακροαματική διαδικασία να ξεκινά μέσα στον μήνα. Η γυναίκα είχε καταφύγει στην Αυστραλία μετά τον φόνο, τώρα κατηγορείται όμως για δύο αδικήματα ηθικής αυτουργίας, καθώς έστελνε στον Saunders γυμνές, ακόμα και σεξουαλικές φωτογραφίες της με τον Lawson, καλώντας τον να τον σκοτώσει.

otpbgnh0

Ακόμα και η υπερασπιστική γραμμή του Saunders στη δίκη του Δεκεμβρίου τη γυναίκα ενοχοποιούσε, καθώς πριν το φονικό, ο δολοφόνος της έστειλε ένα μήνυμα: «Έρχομαι από κει, θα τον σκοτώσω. Δες με». Με αντίστοιχο τρόπο απαντούσε κι εκείνη, λέγοντας «πού πήγα και έμπλεξα;».

Στο καταραμένο ερωτικό τρίγωνο η Bramley ήταν αυτή που κινούσε τα νήματα, έχοντας κάνει υποχείριό της τον Saunders. Και η τύχη της θα κριθεί σύντομα…