Η γυναίκα ενός αποθανόντα πεζοναύτη του Βασιλικού Πεζικού, διατηρούσε ταυτόχρονη ερωτική σχέση με τους δύο καλύτερους του φίλους. Ο άνδρας της είχε σκοτωθεί σε μια μεγάλη έκρηξη βόμβας στο Αφγανιστάν, και λίγο μετά το θάνατό του, η 28χρονη γυναίκα σύναψε σχέση με τον φίλο του νεκρού καταδρομέα και δεκανέα, Μπεν Γουίλμοτ.

Εν αγνοία του νέου της εραστή, η αχόρταγη γυναίκα σύναψε παράλληλη σχέση με τον συνάδελφο και φίλο των άλλων δύο ανδρών, Μάθιου Κότεριλ.

Πρόκειται για την 28χρονη Κιριάν Κέρλι, η οποία όχι μόνο δήλωνε συντετριμμένη για το χαμό του άτυχου άνδρα της, άλλα είχε μάλιστα ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στο φακό, στη κηδεία του άνδρα της.

Όταν ο Μπεν Γουίλμοτ ανακάλυψε τη παράλληλη σχέση της Κιριάν, άρχισε να βομβαρδίζει εκείνη και τον Μάθιου Κότεριλ με απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις. Να σημειώσουμε ότι προηγουμένως, οι τρεις στρατιώτες διατηρούσαν μια πολύ δυνατή φιλία.

Τελικά ο Γουίλμοτ συνελήφθη από την αστυνομία και δήλωσε: «Ένιωσα το απόλυτο μίσος. Με μαχαίρωσε πισώπλατα».

Σύμφωνα με το δικαστήριο του Έξετερ, η σχέση της Κέρλι με τον 26χρονο Γουίλμοτ άρχισε λίγο μετά το θάνατο του συζύγου της, τον Μάιο του 2010.

Οι τρεις στρατιωτικοί ήταν οι καλύτεροι φίλοι και η Κέρλι «βρήκε τη παρηγοριά στα πρόσωπα των φίλων του αποθανόντα συζύγου της».

Η σχέση της με τον Γουίλμοτ έληξε τον Ιανουάριο, μετά από 18 μήνες, όταν εκείνος έμαθε για τη παράλληλη σχέση με τον Κότεριλ, αφήνοντας στον πρώτο το αίσθημα της προδοσίας.

Για ένα διάστημα τεσσάρων μηνών, ο Γουίλμοτ έστελνε απειλητικά μηνύματα στο ζευγάρι, λέγοντας τους ότι θα καταλήξουν στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα τους έλεγε «αύριο θα είναι πού χειρότερα», προσθέτοντας «δεν έχω τίποτα να χάσω». Είχε αφήσει επιπλέον ένα απειλητικό μήνυμα πάνω στο αυτοκίνητο της 28χρονης.

Τελικά ο 26χρονος παραδέχτηκε την απειλητική συμπεριφορά του πέρασε τρεις βδομάδες προφυλακιστέος εν αναμονή της ποινής του.

Ο αποθανόντας σύζυγος της 28χρονης, ονόματι Στέφεν Κέρλι, σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό στην επαρχία Χέλμαντ, και εικάζεται ότι ο βομβιστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε από έναν 14χρονο Αφγανό, έναντι ενός χρηματικού ποσού, που του είχαν υποσχεθεί οι Ταλιμπάν.