Ο γνωστός ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς Glee, Μαρκ Σάλινγκ, βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία σε ένα δωμάτιο πολυκατοικίας σε μία μικρή κοινότητα έξω από το Λος Άντζελες, στη συνοικία Σάνλαντ.

Ο 35χρονος ηθοποιός περίμενε την ανακοίνωση της ποινή του για κατηγορίες παιδοφιλίας και παιδικής πορνογραφίας.

Ο γνωστός σταρ, σύμφωνα με το TMZ, πιθανότατα αυτοκτόνησε, οι αρχές ωστόσο ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία.

Μαρκ Σάλινγκ

Ο Σάλινγκ είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και στο παρελθόν καθώς, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, η καριέρα του ουσιαστικά καταστράφηκε.

Ο νεαρός ηθοποιός είχε συλληφθεί στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες, τον Δεκέμβριο του 2015, αφού βρέθηκαν στην κατοχή του 50.000 φωτογραφίες και περίπου 600 βίντεο παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής κακοποίησης.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του είχε παραδεχτεί την ενοχή του και τις επόμενες εβδομάδες αναμενόταν να οριστεί η ποινή του, στα επτά χρόνια κάθειρξης, με 20ετη αναστολή. Ο Σάλινγκ, ως «σεξουαλικός παραβάτης», θα είχε συγκεκριμένους περιοριστικούς όρους.

Μαρκ Σάλινγκ

Ο ηθοποιός, τραγουδιστής και συνθέτης έγινε ευρύτερα γνωστός από το ρόλο του Νόα «Πακ» Πάκερμαν στη δημοφιλή αμερικάνικη σειρά.