Στοιχεία που συνδέονται με το σιωνιστικό καθεστώς «έδειξε» το Ιράν ως υπεύθυνους για τις χθεσινές εκρήξεις στην Μπανγκόκ, διαψεύδοντας κάθε ανάμειξη της χώρας με το περιστατικό.

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Ραμίν Μεχμανπαράστ κατηγόρησε το σιωνιστικό καθεστώς ότι θέλει να πλήξει τις φιλικές και ιστορικές σχέσεις ανάμεσα στο Ιράν και την Ταϊλάνδη.

Από την πλευρά του αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας της Ταϊλάνδης, δήλωσε πως οι εκρήξεις στην Μπανγκόκ συνδέονται με τις διεθνείς εντάσεις. «Αυτό που συνέβη χθες προκλήθηκε από τις διεθνείς εντάσεις στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ταϊλάνδη, αλλά και αλλού», τόνισε ο Ουσεάν Ποτεπχοσρί, γενικός γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ένας άντρας με ιρανικό διαβατήριο τραυματίστηκε σε σειρά εκρήξεων στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το Ισραήλ συνέδεσε αμέσως τις εκρήξεις αυτές με τις επιθέσεις της Δευτέρας σε Ινδίας και Γεωργία και κατηγόρησε την Τεχεράνη ότι ευθύνεται γι’ αυτές.