Οι αρχές της Φλόριδας των ΗΠΑ αναζητούν έναν κροκόδειλο, μήκους περίπου 3 μέτρων, που τρώει τους σκύλους και άλλα κατοικίδια. Οι αμερικανικές αρχές έχουν μάλιστα εκδώσει άδεια, ακόμη και για τη θανάτωση του ζώου.

«Οι αλιγάτορες, για τις “μετακινήσεις τους” συνήθως χρησιμοποιούν το αποχετευτικό σύστημα, με αποτέλεσμα ο εντοπισμός τους να είναι ιδιαίτερα δύσκολος», δήλωσε στην Telegraph ο Gary Morse, από την Επιτροπή για την προστασία ψαριών και ειδών της άγριας φύσης. Ο ίδιος επεσήμανε πως είναι πρωτοφανής η έκδοση άδειας, που επιτρέπει σε όποιον εντοπίσει το ερπετό, να το θανατώσει.
κροκόδειλος
Κάτοικοι σε μια γειτονιά της Φλόριδας ανέφεραν στις αστυνομικές αρχές τη Δευτέρα ότι ο αλιγάτορας έφαγε ένα σκύλο, που «σύχναζε» κοντά στους σωλήνες του αποχετευτικού συστήματος. Μία ημέρα μετά, ο αλιγάτορας εθεάθη κοντά στην αγορά κρεάτων της περιοχής. Ο Morse είπε ακόμη, πως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδιναν στην πραγματικότητα τροφή στον αλιγάτορα, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να τον παγιδεύσουν με δόλωμα.