Άλλο ένα κρίσιμο εκλογικό τεστ για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποτελεί το δημοψήφισμα που διεξάγεται σήμερα αυτό το Σαβατοκύριακο στην Ιταλία, για την ιδιωτικοποίηση της ιταλικής εταιρίας ύδρευσης και για το δίλημμα υπέρ ή κατά της πυρηνικής ενέργειας.

Ο ίδιος, όμως όχι μόνο μποϊκοτάρει αυτή την ψηφοφορία, αλλά συνεχίζει απτόητος τα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι του!
Τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο ιταλός επιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας της Φόρμουλα 1, Φλάβιο Μπριατόρε, αποκάλυψαν ότι τα πάρτι συνεχίζονται κανονικά, αλλά σε άλλη βίλα!

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, το νέο hot spot των πάρτι είναι η έπαυλη Gernetto κοντά στο Μιλάνο. Ο δικηγόρος του Μπερλουσκόνι πάντως διέψευσε τις πληροφορίες, λέγοντας ότι η βίλα χρησιμοποιείται για επίσημες εκδηλώσεις.
Την ίδια στιγμή, επαναλαμβάνεται η δίκη για το σκάνδαλο με τη νεαρή Μαροκινή, αν και ο Καβαλιέρε δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Πάντως, όπως γράφει σήμερα η Real News, το σκηνικό έρχεται να ανατρέψει η 36χρονη σέξι ηθοποιός Σαμπίνα Μπεγκάν, η οποία βοηθούσε τον Μπερλουσκόνι στη διοργάνωση των πάρτι. Σε συνέντευξή της δήλωσε πως ο Καβαλιέρε είναι «πνευματικός άνθρωπος»¬ και πώς χάρη σε αυτόν ανακάλυψε «τη θρησκευτική πίστη». Η ίδια σημείωσε ότι τα περίφημα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που έχει διαδοθεί. «Όλοι έτρωγαν έπιναν, χόρευαν και τραγουδούσαν. Τίποτα περισσότερο», λέει.