Ένα περιστατικό που πραγματικά είναι σκηνή βγαλμένη από χολιγουντιανή ταινία. Ένα φορτηγάκι παρασύρθηκε από ανεμοστρόβιλο και κυριολεκτικά έγινε χίλια κομμάτια.

Κανείς θα περίμενε να μην υπάρχει ούτε ένας επιζώντας, αλλά η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ο οδηγός βγήκε σώος και αβλαβής και μάλιστα δίχως κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Ο Τζέρεμι Μόρισον, δήλωσε ότι αρχικά δεν περίμενε να διασταυρωθεί ο δρόμος του με τον ανεμοστρόβιλο, μιας και αρχικά ο τελευταίος είχε τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

Όταν τον είδε από μακριά σταμάτησε το φορτηγάκι του και απομακρύνθηκε από αυτό προς κάποιο χαντάκι για να προστατευτεί. Μετά από λίγο θεώρησε ότι ο κίνδυνος είχε περάσει, και κοιτάζοντας στον ουρανό του φάνηκε να είχε εξαφανιστεί. Οπότε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και τότε ακριβώς χτύπησε ο ανεμοστρόβιλος και το διέλυσε.
Το όλο περιστατικό κινηματογραφήθηκε από το ελικόπτερο ενός τηλεοπτικού σταθμού που κάλυπτε το θέμα του ανεμοστρόβιλου. Σύμφωνα με τη περιγραφή του, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Το σώμα του χτυπιόταν σε όλη τη καμπίνα και σε ένα σημείο ένιωσε να πετάγεται έξω από το παράθυρο και να προσγειώνεται στο έδαφος.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου πέραν ενός σπασμένου ώμου δεν είχε κάποιο άλλο τραυματισμό.