Σοκ συνεχίζουν να προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος νάρκωνε και έβαζε δεκάδες κακοποιητές να βιάζουν τη σύζυγό του, Ζιζέλ.

Ψυχολόγος που μίλησε με τον 71χρονο αποκαλύπτει τι της είπε την ώρα που η δίκη για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Ο 71χρονος Πελικό απαλλάχθηκε από τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, αφού ο δικηγόρος του δήλωσε ότι τις τελευταίες 48 ώρες αντιμετώπιζε ιατρικά προβλήματα, για τα οποία δεν είχε λάβει επαρκή θεραπεία.

H ψυχολόγος Αναμπέλ Μοντάν, από την πλευρά της, αποκάλυψε στο δικαστήριο τι της είπε ο Πελικό από τον οποίο είχε πάρει συνέντευξη τον Δεκέμβριο του 2020, ενάμιση μήνα μετά την προφυλάκισή του, όταν και παραδέχθηκε την κακοποίηση της συζύγου του.

«Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε μια συζήτηση για το swinging, αλλά δεν συμφωνούσε και έτσι τη νάρκωσα», είπε ο Πελικό στην ψυχολόγο, σύμφωνα με την κατάθεσή της στο δικαστήριο. «Βλέπει τη σύντροφό του ως αντικείμενο για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές και ναρκισσιστικές του ανάγκες», είπε ακόμα η Μοντάν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ένας άλλος ψυχολόγος της φυλακής δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στο δικαστήριο ότι ο Πελικό είχε διχασμένη προσωπικότητα και δεν είχε ενσυναίσθηση.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο Πελικό υποστηρίζει πως η αρρωστημένη κακοποίηση της συζύγου του θα συνεχιζόταν, αν δεν είχε συλληφθεί, και παραπονέθηκε ότι η ζωή του καταστράφηκε από τις ποινικές κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Στη συνέχεια, οι δύο γιοι του, Νταβίντ και Φλοριάν, ανέβηκαν στο εδώλιο, για να καταθέσουν εναντίον του.

Η ψυχολόγος Μαριάν Ντουτό κατέθεσε πως ο Πελικό παραπονιόταν για τη σύλληψή του, λέγοντας ότι καταστράφηκε η ζωή του και ότι αυτός και η σύζυγός του θα μπορούσαν να συνεχίσουν να έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο, αν δεν είχαν αποκαλυφθεί όσα έκανε. «Η Ζιζέλ δεν θα γνώριζε τίποτα, θα συνεχίζαμε να είμαστε ευτυχισμένοι», φέρεται να είπε.

Ο κακοποιητικός πατέρας του Ντομινίκ Πελικό

Στη συνέχεια, η Ντουτό ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο Πελικό τής είχε αποκαλύψει ότι βιάστηκε από μια νοσοκόμα όταν ήταν μόλις εννέα ετών.

Ο πατέρας του Πελικό, Ντενίς, τον έστελνε να δουλέψει από την ηλικία των 14 ετών και του έπαιρνε το 80% του μισθού του. Όταν ο Ντομινίκ Πελικό ήταν μικρός, οι γονείς του φιλοξένησαν ένα νεαρό κορίτσι, το οποίο φέρεται να κακοποιούσε ο πατέρας του, Ντενίς.

Η ψυχολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ντομινίκ είχε κληρονομήσει μια προσωπικότητα όπως αυτή του πατέρα του: οργισμένος, πεισματάρης και παρορμητικός.

 «Ο Ντομινίκ Πελικό προέρχεται από μια προβληματική οικογένεια, στην οποία τα μικρά παιδιά κακοποιούνταν. Έχει μια προσωπικότητα με δύο όψεις: είναι πατριάρχης, αλλά είναι ανεύθυνος και χειριστικός. Πίσω από κλειστές πόρτες, δεν σέβεται τα όρια. Έχει μια διχασμένη προσωπικότητα ανάμεσα στο πρόσωπο που θέλει να είναι και στο πρόσωπο που είναι. Δεν δείχνει καμία ενσυναίσθηση, αλλά δεν είναι αναληθής στις εκδηλώσεις αγάπης προς τη σύζυγό του», είπε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος.

Η Ντουτό ανέφερε, επίσης, πως ο Πελικό παραδέχτηκε ότι αναζητούσε συστηματικά σεξ στο διαδίκτυο.