Ένα τρομακτικό ατύχημα είχε μια γυναίκα που διασκέδαζε σε τρενάκι λούνα παρκ μαζί με τα παιδιά της, καθώς εκτινάχθηκε από το κάθισμα, έπεσε στις ράγες και μετά υπέστη επιληπτική κρίση.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Αυγούστου στην πόλη Αλέμ Παράιμπα της πολιτείας Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία, όπου μερικοί από τους επισκέπτες πρόλαβαν να βιντεοσκοπήσουν ορισμένες στιγμές από το ατύχημα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 37χρονη Καρίν Μπροκ είχε μπει στο πρώτο βαγόνι μαζί με τα δύο παιδιά της και εκτινάχθηκε λίγο μετά την εκκίνηση του τρένου. Η γυναίκα έπεσε στις ράγες και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ το τρενάκι συνέχισε την πορεία του μέχρι να το σταματήσει απότομα ο χειριστής.

Στη συνέχεια, τραυματιοφορείς έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και αντίκρισαν την 37χρονη να παθαίνει επιληπτική κρίση.

Τότε, μεταφέρθηκε στην εντατική για δύο 24ωρα, με τους γιατρούς να δίνουν μηδαμινές πιθανότητες επιβίωσης. Τελικά, η γυναίκα ξεπέρασε τον κίνδυνο, γεγονός που έκανε τους ειδικούς να περιγράφουν το περιστατικό ως «θαύμα».

«Με πήγαν κατευθείαν στην εντατική, όπου έμεινα δύο εικοσιτετράωρα. Όταν ήρθε να με δει ο γιατρός, η πρώτη του ερώτηση ήταν: αν πιστεύω στον Θεό, γιατί με τα κατάγματα, τα τραύματα και τη μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου μου ήταν πραγματικό θαύμα που ζούσα ακόμη», έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, όπου δημοσίευσε εικόνες της από το νοσοκομείο.

«Δεν συνειδητοποίησα αυτά που άκουσα από διάφορα άτομα για το ατύχημα μέχρι που ένας γιατρός μού είπε ότι δεν θα έπρεπε να ζω. Παραμένω στο νοσοκομείο και δεν ξέρω πότε θα πάρω εξιτήριο, αλλά νιώθω διαρκώς δίπλα μου την παρουσία του Θεού», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησης.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Καρίν Μπροκ: