Μια νοσοκόμα από τη Λουιζιάνα εκδιώχθηκε από ένα πολυτελές ψητοπωλείο στο οποίο σύχναζε τακτικά, επειδή η διοίκηση ισχυρίστηκε ότι το ντύσιμό της ήταν «πολύ αποκαλυπτικό» και παραβίαζε τον ενδυματολογικό κώδικα της επιχείρησης.

Η Y’Mine McClanahan έκανε μια εμφάνιση που αποτελούνταν από ένα μέτριο λουλουδάτο τοπ και μια μακριά φούστα που έφτανε έως χαμηλά στα πόδια της, όταν έφτασε στο Stabs Prime Steak and Seafood στο Baton Rouge, την περασμένη Τρίτη (23/07) σύμφωνα με την ανάρτησή της στο Facebook.

Η McClanahan είπε ότι είχε κάνει το ίδιο ντύσιμο σε διαφορετικά μέρη «πολλές φορές».

Ωστόσο, της ζήτησαν να αποχωρίσει λόγω μιας πρόσφατης αλλαγής στην πολιτική ενδυματολογικού κώδικα του εστιατορίου.

«Οι άνθρωποι μπορούν να φορούν τζιν, κανονικά μπλουζάκια, οι σερβιτόρες τους μπορούν να φορούν μίνι φούστες με τον πισινό τους να κρέμεται έξω και διχτυωτά, αλλά το σετ μου είναι πολύ αποκαλυπτικό για την «ατμόσφαιρα» που προσπαθούν να δημιουργήσουν», τόνισε θυμωμένη η οικογενειακή νοσοκόμα, στην ανάρτησή της.

«Ποτέ ξανά. Τελείωσα με τους Stabs», γράφει.

Σύμφωνα με την nypost η McClanahan δημοσίευσε ένα βίντεο από μια έντονη ανταλλαγή απόψεων με την συνιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου, Ντόρι Μέρβιν, η οποία επεσήμανε τα ελαττώματα του ρούχου, σύμφωνα με το The Advocate.

«Ήθελα απλώς να το βγάλω στην κάμερα γιατί δεν μπορώ να μπω με αυτό που φοράω», είπε η McClanahan.

«Αυτό είναι πολύ αποκαλυπτικό στο πάνω μέρος», εξήγησε η Murvin, κουνώντας τα χέρια της πάνω από το στήθος της.

Η McClanahan επεσήμανε ότι η στολή της σερβιτόρας του ψητοπωλείου φαινόταν πιο αποκαλυπτική, αλλά ο συνιδιοκτήτης γρήγορα απέφυγε την κριτική.

«Σας λέω ότι έχουμε δεσμευτεί στον ενδυματολογικό μας κώδικα», απάντησε η Murvin. «Έτσι είναι εδώ και λίγο καιρό».

«Εδώ και πόσο καιρό;» ρώτησε η McClanahan, προσθέτοντας ότι φορούσε την ίδια στολή σε διαφορετική τοποθεσία μόλις δύο εβδομάδες πριν.

Η McClanahan επεσήμανε ότι το ντύσιμό της που αγοράστηκε από γνωστό κατάστημα και αξίας 75 δολαρίων δεν εξέθετε το «στήθος» της και, γι’ αυτήν, φαινόταν κατάλληλο να φορεθεί.

Ανέβασε επίσης ένα βίντεο με μια σερβιτόρα στο Stabs Prime Steak and Seafood να φοράει μια κοντή φούστα.

Αναστατωμένη που της αρνήθηκαν το σέρβις σε ένα από τα αγαπημένα της εστιατόρια, η McClanahan είπε ότι περπάτησε από το τετράγωνο μέχρι το Zea Rotisserie & Bar όπου έλαβε «αρκετά κομπλιμέντα» για το ντύσιμό της και «κάθισε ευγενικά» χωρίς κανένα πρόβλημα.

«Έφυγα νιώθοντας κάπως θλιμμένη, καταπατημένη, ντροπιασμένη και πραγματικά ταπεινωμένη γιατί δεν μου είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο ως επαγγελματίας», αποκάλυψε η McClanahan στο WAFB.

Η πολιτική ενδυματολογικού κώδικα του Stab είναι «business casual» και «απαιτείται κατάλληλη ενδυμασία» για όλους τους θαμώνες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του εστιατορίου.

Το εστιατόριο επισημαίνει συγκεκριμένα ότι δεν επιτρέπονται τα «Tank Tops».

Η ανάρτηση της McClanahan στο Facebook έχει κοινοποιηθεί πάνω από 3 χιλιάδες φορές από την Τρίτη.