Για κατάχρηση εξουσίας διώχθηκε ένας αστυνομικός, γιατί αξιοποιώντας τις δημόσιες κάμερες ασφαλείας της πόλης του κατασκόπευσε τη σύζυγό του, την οποία εντόπισε να έχει σε πάρκινγκ τρυφερό τετ α τετ με συνάδελφο του.

Ο Ryan Terrell που εργαζόταν από το 2008 στο αστυνομικό τμήμα της πόλης North Charleston στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, είδε να μαζεύονται μαύρα σύννεφα από τον γάμο του, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Πεπεισμένος ότι η σύζυγος είχε εραστή, αποφάσισε να την παρακολουθήσει μέσω των δημόσιων καμερών ασφαλείας, γιατί ως σχετικός επόπτης είχε εύκολη πρόσβαση στο σύστημα καταγραφής.

Τελικά, την εντόπισε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες και κατέγραψε στις 11 Απριλίου το τετ α τετ που είχε σε ένα πάρκινγκ με ένα συνάδελφο του.

Συγχυσμένος ζήτησε τον λόγο από τον συνάδελφό του και απείλησε να τον σκοτώσει. Τότε, άλλοι συνάδελφοι που έμαθαν τα νέα, ζήτησαν από τον διοικητή να διεξάγει έρευνα σε βάρος του Terrell, με την κατηγορία ότι μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο άνδρας δεν αποτελούσε απειλή και ότι δεν θα σκότωσε τον εραστή της συζύγου του, ωστόσο κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση εξουσίας.

Έτσι, έλαβε μετάθεση σε άλλο τμήμα, υποβιβάστηκε και τέθηκε σε αναστολή έξι μηνών, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες διαζυγίου από τη σύζυγό του.