Προφυλακιστέος και χωρίς εγγύηση είναι ένας νεαρός άνδρας, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τετραμελή οικογένεια με τα δύο μικρά παιδιά της, την οποία φιλοξενούσε στο σπίτι του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο 25άχρονος Rory Atwood από το Hudson των ΗΠΑ γνώριζε από το Λύκειο την 26χρονη Rain Mancini και τον 25χρονο Phillip Zilliot II. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, όταν δέχτηκε να τους φιλοξενήσει, μαζί με τα δύο παιδιά τους, την εξάχρονη Karma και τον πεντάχρονο Phillip III.

Πριν από μια εβδομάδα η μητέρα της γυναίκας δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της, επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και τότε οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Atwood. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post», δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, πέρα από μια μεγάλη φωτιά στην αυλή, με εκείνον να λέει πως τους έδιωξε, γιατί δεν πλήρωναν ενοίκιο.

Ο Rory Atwood

Ωστόσο, το βράδυ ένας φίλος του 25χρονου τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε πως ο άνδρας παραδέχτηκε σε εκείνον προσωπικά τη δολοφονία του ζευγαριού και των παιδιών του. Οι Αρχές επισκέφθηκαν ξανά την οικεία του και, ερευνώντας τα αποκαΐδια της φωτιάς, ανακάλυψαν ανθρώπινα υπολείμματα που ανήκαν στην οικογένεια, ενώ ο χώρος έχει έντονη οσμή χλωρίου.

Ο Atwood συνελήφθη, λοιπόν, και παραδέχτηκε ότι είχε πει ψέματα νωρίτερα, ενώ ισχυρίστηκε πως εκείνος είναι το θύμα. Συγκεκριμένα, κατέθεσε ότι οι γονείς σκότωσαν τα παιδιά τους και στη συνέχεια τον πλησίασαν με ένα μεγάλο μαχαίρι και ένα πιστόλι.

Η οικογένεια που δολοφονήθηκε. Η Rain Mancini, ο Phillip Zilliot και τα δύο παιδιά τους ο Phillip III και η Karma

Εκείνος πάλεψε μαζί τους και τους αφόπλισε χωρίς να τους βλάψει, όμως η Mancini άρπαξε το μαχαίρι από το χέρι του και επιχείρησε να σκοτώσει την κόρη του. Τότε, πυροβόλησε τη γυναίκα και τον φίλο του. Στη συνέχεια, ανακάλυψε πως είχαν ανάψει μια μεγάλη φωτιά στην αυλή και πάνω στην «έκρηξη αδρεναλίνης», έσυρε και τα τέσσερα πτώματα στην πυρά.

Εντούτοις, οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν, όχι μόνο επειδή άλλαξε κατάθεση, αλλά και γιατί υπάρχουν κενά στην αφήγησή του, όπως η στιγμή με την κόρη του, η οποία απουσίαζε από το σπίτι.