Το «κόλπο του αιώνα» νόμιζε ότι σκαρφίστηκε μια νεαρή γυναίκα που έστειλε κρυφά στην εργασία της την πανομοιότυπη δίδυμη αδερφή της, ώστε να πάει διακοπές, γιατί είχε απορριφθεί το αντίστοιχο αίτημά της. Ωστόσο, ένα τραγικό λάθος πρόδωσε το μυστικό τους.

Η influencer Ari Chance και η δίδυμη αδελφή της Noe μοιάζουν σαν «δυο σταγόνες νερό», οπότε η πρώτη θεώρησε ότι η δεύτερη θα περνούσε απαρατήρητη στο χώρο εργασίας. Εφόσον της έδειξε τη δουλειά και τις έκανε «σεμινάρια» για τους συναδέλφους, την έστειλε να δουλέψει.

Όμως, η Noe καθότι κι εκείνη influencer υπερεκτίμησε τις δυνάμεις της και δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, όπου καυχιόταν για την απάτη στους διαδικτυακούς της φίλους, έγραψε η New York Post σε σχετικό δημοσίευμα.

Τότε, το αφεντικό της Ari έμαθε για το βίντεο και έδιωξε αμέσως τη δίδυμη αδερφή, ενώ έστειλε ένα οργισμένο email στην υπάλληλό του, ζητώντας εξηγήσεις.

«Επιτρέψτε μου να γίνω σαφής: Η ιδέα σας να επιστρατεύσετε τη δίδυμη αδελφή σας, ενώ εσείς φεύγετε για διακοπές μετά την απόρριψη του αιτήματός σας για άδεια, είναι εντελώς απαράδεκτη. Είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο τόσο για τους συναδέλφους σας που τηρούν τους κανόνες όσο και για την εταιρεία που σας εμπιστεύεται», έγραψε μεταξύ άλλων και την κάλεσε σε εξηγήσεις χωρίς να την απολύσει.

Η Ari δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok εξιστορώντας την ιστορία της και αρκετοί σοκαρίστηκαν, όμως ορισμένοι θεώρησαν ψεύτικη την ιστορία, γιατί δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, όπως την εργασία που κάνει.