Οι δικαστικοί του Μιλάνο, κάλεσαν τον ιταλό πρωθυπουργό να καταθέσει στις 21, 22 ή 23 Ιανουαρίου, με τις κατηγορίες «υποστήριξης της εκπόρνευσης ανηλίκων» και «κατάχρησης δικαιώματος».

Οι δικηγόροι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπογραμμίζουν ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία σεξουαλική επαφή του πρωθυπουργού με την Ρούμπι Κρίμα, όταν ήταν ανήλικη.

Σε δηλώσεις της, στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η μαροκινή κοπέλα, τονίζει ότι έλαβε μόνον επτά χιλιάδες ευρώ, ως δώρο, από τον πρωθυπουργό, χωρίς να έχει προηγηθεί ή να ακολουθήσει κανενός είδους σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του καναλιού Rai Tre οι εισαγγελείς του Μιλάνου ανέκριναν δεκάδες κοπέλες, ορισμένες από τις οποίες παραδέχθηκαν ότι στις βίλες του ιταλού πρωθυπουργού, οργανώνονταν στριπ -τιζ, με επαγγελματικές αμοιβές.

Ο Μπερλουσκόνι από την πλευρά του δηλώνει: «Οι δικαστικοί του Μιλάνο δεν είναι αρμόδιοι να με κρίνουν, η έρευνα πρέπει να μετατεθεί στην πόλη Μόντζα και είναι καταφανές ότι προσπαθούν να ανατρέψουν τους κανόνες της δημοκρατίας».

Οι τρεις εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση, ζήτησαν να ακολουθηθεί επείγουσα διαδικασία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι διαθέτουν, κατά την άποψή τους, ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία.