Η Κate Middleton ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό video πριν από λίγες ημέρες πως ολοκλήρωσε τον κύκλο των χημειοθεραπειών που έκανε, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με τον καρκίνο. Πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα έπειτα από πολύμηνη απουσία. Το Dragon’s Den Greece, από την άλλη, ετοιμάζεται, επίσης, να επιστρέψει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με την τρίτη σεζόν του.

Τί είναι, όμως, αυτό που συνδέει την πριγκίπισσα της Ουαλίας με το show επιχειρηματικότητας; Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν στον Τύπο κατά καιρούς επαγγελματίες της ομορφιάς που συνεργάζονται μαζί της, η Kate Middleton χρησιμοποιεί μια αντιγηραντική κρέμα προσώπου του brand Rodial της Μαρίας Χατζηστεφανή, της dragon επενδύτριας, που συμμετέχει στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Πρόκειται για την bestseller Ultimate Crème Gold Venom Placenta 24 καρατίων της εταιρίας Rodial. Η Rodial Bee Venom and Placenta 24 Carat Gold Ultimate Crème περιέχει μια φόρμουλα που τονώνει τη νεότητα, αφιερωμένη στην εξομάλυνση και τη λάμψη της όψης του δέρματος και στην αντιμετώπιση των 10 ορατών σημαδιών γήρανσης. Ένας συμπυκνωμένος συνδυασμός αντιγηραντικών συστατικών βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των γραμμών έκφρασης, του βάθους των ρυτίδων και των κηλίδων γήρανσης.

Το δηλητήριο της μέλισσας, η βιταμίνη C και η πρωτεΐνη πλακούντα βοηθούν στην εξομάλυνση της όψης του δέρματος και στην αύξηση του τόνου, ενώ το νανοπεπτίδιο που περιβάλλεται από χρυσό 24 καρατίων προάγει μια νεανική επιδερμίδα.

Οι ειδικοί της Rodial στην περιποίηση της επιδερμίδας συνδύασαν καινοτόμα καθαρό φυσικό χρυσό 24 καρατίων, υγρό χρυσό και κολλοειδές χρυσό με απίστευτες ιδιότητες αναζωογόνησης των κυττάρων και αντιρυτιδικών, ενώ οι χρυσές κηλίδες παρέχουν, επίσης, άμεση λάμψη. Το δέρμα φαίνεται να είναι πιο λαμπερό, πιο λείο και πιο νεανικό. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την όμορφη φόρμουλα μετά τον καθαρισμό με το Βάλσαμο καθαρισμού με δηλητήριο μέλισσας.

Rodial Ενυδατική κρέμα με δηλητήριο μέλισσας 50 ml €150