Το στιλ της Kate Middleton έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά μέσα στα χρόνια, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να έχει μεταμορφωθεί σε μία πολύ κομψή γυναίκα που δεν περνά ποτέ απαρατήρητη.

Η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί, σύμφωνα με πληροφορίες που δίνουν οι επαγγελματίες που συνεργάζονται μαζί της ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς η ίδια δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτή, παραμένει ίδια, καθώς η σύζυγος του πρίγκιπα William εμπιστεύεται κάποια προϊόντα που δεν αλλάζει.

Ανάμεσα σε αυτά τα προϊόντα βρίσκεται και μία ενυδατική κρέμα με χρώμα και συγκεκριμένα η Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF30 της Laura Mercier που προσφέρει διακριτική κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα.

Laura MercierTinted Moisturizer Natural Skin Perfecto € 54.00

Η ελαφριά σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με ένα μείγμα από πέρλες, χαρίζει ομοιόμορφη επιδερμίδα και λάμψη που διαρκεί. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός περιποίησης και μακιγιάζ βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου, με ένα φυσικώς παραγόμενο φυτικό σύμπλεγμα που δεσμεύει την υγρασία στην επιδερμίδα μειώνοντας τα σημάδια της ξηρής επιδερμίδας και επιτυγχάνοντας μακροχρόνια ενυδάτωση. Ο δείκτης αντηλιακής προστασίας SPF30 με ένα μείγμα από αντιοξειδωτική βιταμίνη C & E βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τους βλαβερούς παράγοντες του περιβάλλοντος.