Η πανέμορφη Angelina Jolie δύσκολα δέχεται να κάνει εμπορικές συνεργασίες με προϊόντα μόδας και ομορφιάς, ωστόσο είπε το “ναι” στον Τοm Ford και αποτελεί πλέον το πρόσωπο του νέου κραγιόν του.

Ο Tom Ford ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την ηθοποιό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του brand στο Instagram: Η Jolie είναι η πρέσβειρα (ambassador) του Tom Ford Runway Lip Color.

Στην πρώτη φωτογραφία είδαμε ένα κοντινό στα χείλη της Angellina Jolie, που φορούσε ένα υπέροχο κόκκινο κραγιόν σε φλογερή demure απόχρωση και, όπως μάθαμε, ήταν το νούμερο 16 Scarlet Rouge από τη σειρά Tom Ford Runway Lip Color.

Στη δεύτερη φωτογραφία είδαμε ένα κοντινό πορτραίτο της ηθοποιού που είχε ένα φυσικό μακιγιάζ και το μόνο έντονο στοιχείο στο πρόσωπό της ήταν το κατακόκκινο κραγιόν που ταίριαζε με τα χρώματά της.

Ο σχεδιαστής συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Πάντα εμβληματική. Παρουσιάζουμε την Angelina Jolie για το νέο TOM FORD Runway Lip Color σε μια καμπάνια που συγκεντρώνει δύο εικόνες. Μια έμπειρη πρωτοπόρος, η Τζολί, οδηγεί την προσωπική της αφήγηση με δύναμη, αυτοπεποίθηση και μια αδιάλλακτη δέσμευση για αυτοέκφραση. Η Jolie φοράει το νέο Runway Lip Color σε 16 Scarlet Rouge»