To καλοκαίρι έφτασε ημερολογιακά τουλάχιστον στο τέλος του και αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα trends που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν, δηλαδή το φθινόπωρο του 2024. Για περισσότερους από τρεις μήνες, όσον αφορά τα νύχια, είδαμε έντονα χρώματα, τα οποία έκαναν αντίθεση με τη sunkissed επιδερμίδα και ταίριαζαν με τον ήλιο του καλοκαιριού. Και τώρα, τί;

Στη χρωματική παλέτα του φθινοπώρου θα δούμε πιο ήσυχες αποχρώσεις, που θα ταιριάζουν με την αλλαγή του σκηνικού και τη σκυτάλη θα πάρουν τα παστέλ, τα γήινα, τα πιο σκούρα χρώματα και πάντα τα nude είτε σκέτα, είτε με ένα twist, όπως ακριβώς και το μανικιούρ που θα δούμε σήμερα.

O αγαπημένος μας nail artist, Tom Bachik, που έχει πελάτισσές του τις διασημότερες celebrities του Hollywood, εγκαινίασε τη νέα σεζόν στο μανικιούρ με ένα trend alert που μπορεί να είναι throwback, ωστόσο όπως ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποτελεί trend alert.

O Τom Bachik λοιπόν για πρώτο nail inspo του φθινοπώρου, πρότεινε ένα μανικιούρ που είχε κάνει παλαιότερα στη Margot Robbie, πριν αυτή περάσει στην Barbie Era της και το επικαιροποίησε στα social media.

Πρόκειται για ένα clean cut γεωμετρικό μανικιούρ σε κοντά νύχια, το οποίο αποτελείται από μια διάφανη βάση και έχει σχεδιασμένα μαύρα τρίγωνα στις γωνίες του αποτελώντας μια avant garde παραλλαγή του κλασικού γαλλικού αντικαθιστώντας τις λευκές άκρες με το μαύρο βερνίκι και την ευθεία γραμμή στο φινίρισμα με ένα ροκ γεωμετρικό σχήμα σχεδιασμένο κάθετα σε όλα τα δάχτυλα.