Ξέρουμε πολύ καλά πως τα τσιμπιδάκια ή αλλιώς τα hair clips είναι ένα αξεσουάρ μαλλιών με πρακτική αλλά και αισθητική σημασία. Αφενός τα φοράμε για να μην πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπό μας, αφετέρου τα χρησιμοποιούμε για να δώσουμε ένα twist στο χτένισμά μας. Υπάρχει όμως το ιδανικό τσιμπιδάκι; Αυτό που θα κάνει και τις δυο δουλειές ταυτόχρονα; Η απάντηση είναι πως υπάρχει.

Τα hair clips που δεν αφήνουν τσάκιση στα μαλλιά μας όταν τα αφαιρέσουμε είναι γνωστά και ως backstage clips, καθώς είναι εμπνευσμένα από αυτά που χρησιμοποιούν οι make up artists και οι hair stylists στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας, ώστε να δουλεύουν πάνω στα πρόσωπα και στα μαλλιά των μοντέλων στερεώνοντας τα μαλλιά τους στο πλάι, αλλά μετά δεν δημιουργούν τσακίσεις, ώστε να πρέπει να επέμβουν ξανά στην τρίχα και να την ισιώσουν.

Το μυστικό των backstage clips είναι πως η κάτω τους μεριά, αυτή δηλαδή που δεν φαίνεται, είναι επίπεδη, άρα όταν τη σκεπάζει η πάνω μεριά δεν προκαλούν τσάκιση στα μαλλιά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως εργαλεία, να πιάσετε δηλαδή τα μαλλιά σας στο πλάι για να φτιάξετε το μακιγιάζ σας, αλλά και ως διακοσμητικά στοιχεία του χτενίσματός σας. Yπάρχουν σε πολλά απλά σχέδια, αλλά και πιο girly που σαφώς είναι και ιδανικότερα για έξω. Εμείς βρήκαμε τα πιο χαριτωμένα με τα οποία θα αναβαθμίσετε το χτένισμά σας:

BACKSTAGE CLIPS in Rainbow Hearts 12,99€
BACKSTAGE CLIPS BOLD in White 13,99€
BACKSTAGE CLIPS in Black Cherry 17,00€