Η Dakota Johnson έχει υιοθετήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τις αφέλειες και ομολογουμένως της ταιριάζουν πάρα πολύ, καθώς εναρμονίζονται πλήρως με τη δομή του προσώπου της. Συνήθως χτενίζει τα μαλλιά της με ελαφριά κύματα δίνοντας έναν bohemian chic και girly ύφος στο look της.

Όταν θέλει να κάνει ένα updo, προτιμά κυρίως τα half up half down και αυτό ακριβώς έκανε και στην εμφάνισή της για την παρουσίαση της τελευταίας της ταινίας με τίτλο «Daddio», που ο διάσημος hairstylist Mark Townsend έπιασε τα μαλλιά της μισά μισά και χρησιμοποίησε έναν απλό λευκό φιόγκο από σατέν για να τα στολίσει. Τις αφέλειές της τις χτένισε στα πλάγια δημιουργώντας το εφέ των curtain bangs και κρέπαρε τα μαλλιά στο κέντρο του κεφαλιού, για να αποκτήσουν περισσότερο όγκο.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, φόρεσε μια δημιουργία του οίκου Chloe με βολάν που άφηνε ακάλυπτο το πλαϊνό μέρος του σώματός της δημιουργώντας μια ντελικάτη εικόνα side boob, ψηλοτάκουνα mulew και κοσμήματα Lisa Eisner Jewelry. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η makeup artist, Georgie Eisdell, ολοκληρώνοντας έτσι το ρομαντικό της look.

Οι προτάσεις μας

IDOLE Κρεμ κλιπ μαλλιών με σατέν φιόγκο 11,90 €
JENNIFER BEHR Virginia silk satin bow barrette € 220
Η&Μ Κοκαλάκι μαλλιών με φιόγκο 9,99 €
Claire’s Φιόγκος μαλλιών με μπαρέτα λευκό 8,50 €
MAYORAL Τσιμπιδάκι φιόγκος 4.50 €