Κυκλοφορούν τόσo πολλά brands περιποίησης και καλλυντικών εκεί έξω, ενώ όλο και κάποιο καινούργιο εμφανίζεται κάθε τρεις και λίγο, κάτι που αφενός αποδεικνύει ότι υπάρχει χώρος για όλους, αφετέρου μας κάνει να αναρωτιόμαστε, ποια είναι τα δημοφιλέστερα; Αν έχετε αναρωτηθεί κι εσείς, εδώ θα βρείτε την απάντηση.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές celebrities που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο, έχουν δημιουργήσει τα δικά τους beauty brands, καθώς έχουν τεράστια επιρροή στο κοινό, τις ακολουθούν εκατομμύρια άτομα στα social media και ό,τι φορούν και λανσάρουν γίνεται trend.

Μερικά τέτοια παραδείγματα είναι οι σειρές καλλυντικών της Kylie Jenner, της Rihanna, της Selena Gomez και της Hailey Bieber, που έχουν μπει δυναμικά -αν και σχετικά πρόσφατα- στη βιομηχανία της ομορφιάς και κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Τόσο έδαφος, που στην κορυφή των αναζητήσεων beauty brands της Google όσο και στις δημοσιεύσεις στα social media, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που έγινε από την πλατφόρμα ομορφιάς Cosmetify, το πιο δημοφιλές beauty brand παγκοσμίως είναι το «Rare Beauty» που ανήκει στην τραγουδίστρια Selena Gomez. O λόγος, ίσως, είναι πως η φιλοσοφία του συγκεκριμένου brand συνδυάζει την ποιότητα, τις καλές τιμές και την αποτελεσματικότητα. Κοινώς είναι value for money προϊόντα, τα οποία συνδέονται με μια πολύ δημοφιλή trendsetter.

Ποια είναι τα υπόλοιπα beauty brands που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ακολουθεί το makeup brand «Charlotte Tilbury», στην τρίτη θέση βρίσκουμε το «Kiko Milano», ενώ στις επόμενες θέσεις ακολουθούν τα: «MAC Cosmetics», «Kérastase», «The Ordinary», «Fenty Beauty« (η εταιρεία της Rihanna), «Huda Beauty», «Olaplex» και, τέλος, «Maybelline New York».