H Iωάννα Τούνη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ο οποίος μετράει περισσότερους από 1.200.000 ακόλουθους μερικές φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στη Μύκονο στις οποίες ποζάρει με ένα μαύρο σετ το οποίο ανήκει στη συλλογή του brand της bubblegun.

H σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και μητέρα του Πάρη, επέλεξε για τη δημόσια εμφάνισή της μια φούστα η οποία ακολουθεί την τάση του εκτεθειμένου στρινγκ και στην οποία έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο την οποία συνδύασε με ένα τοπ το οποίο είχε φορέσει περίτεχνα δένοντάς το χιαστί στο στήθος στερεώνοντάς το και στο κεφάλι της ώστε να δημιουργεί το εφέ της κουκούλας.

Από τότε που η Ιωάννα Τούνη έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος της επιλέγει ρούχα που το αναδεικνύουν και το συγκεκριμένο τοπ είναι ένα από αυτά. Και τα δυο κομμάτι του σετ που θα δείτε στην ακόλουθη ανάρτηση είναι από τη συλλογή του brand της influencer τα οποία η ίδια διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο φορώντας τα στις διακοπές, στα ταξίδια αλλά και στην καθημερινότητά της. Το μαύρο πολυμορφικό crop τοπ ονομάζεται «Told you so top» και κοστίζει €34.90 και είναι new intro.