Ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε μια vintage φωτογραφία από το μακρινό, πλέον, 1984, όταν έκανε styling στη σπουδαία Έλενα Ναθαναήλ για λογαριασμό μεγάλου γυναικείου περιοδικού.

Σαράντα χρόνια μετά, ο Βασίλης Ζούλιας θυμάται με λεπτομέρεια όλους τους συντελεστές της συγκεκριμένης δουλειάς και τους αναφέρει στην ανάρτησή του, ώστε να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Το 1984, λοιπόν, ο μόλις 21 ετών στυλίστας (ακόμη), Βασίλης Ζούλιας, που πάλευε με το τέρας της ηρωΐνης, κλήθηκε από την υπέροχη Λάουρα Ντε Νίγκρις, να αναλάβει το styling της Έλενας Ναθαναήλ, η οποία φωτογραφήθηκε από τον μεγάλο Τάκη Διαμαντόπουλο στο στούντιο της οδού Αρχελάου 27 στο Παγκράτι. Το μακιγιάζ της ηθοποιού είχε επιμεληθεί ο θρύλος Δημήτρης Ζούρντος.

Η πανέμορφη Έλενα Ναθαναήλ φορά σκουλαρίκια με την υπογραφή της Γιώτας Τσιρώνη και ταγιέρ διά χειρός της Ναταλίας Χατζή. Βρισκόμαστε στην καρδιά των 80s και αυτό αποτυπώνεται τέλεια τόσο στο hair look και στο make up της ηθοποιού όσο και στο styling. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, κοιτάμε τη vintage φωτογραφία και απλά αναρωτιόμαστε πόση τέχνη χωράει μέσα σε μονάχα μία εικόνα;