Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μύκονο για να φωτογραφίσει τη νέα κολεξιόν του brand της Bubblegun και έχει νοικιάσει μια βίλα για τις ανάγκες της παραγωγής. Μάλιστα, η κάμερα τοπικού μέσου ενημέρωσης μαγνητοσκόπησε το backstage, ενώ η ίδια και τα υπόλοιπα μοντέλα πόζαραν ανυποψίαστες, κάτι που ενόχλησε την επιχειρηματία και το κατήγγειλε αμέσως δημόσια.

Το βράδυ, ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη βγήκε μια βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου για να διασκεδάσει μαζί με την καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την πρώτη να φοράει ακόμη μια φορά ένα πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα -από αυτά που προτιμάει τώρα που έφτιαξε το νέο της στήθος- και τη δεύτερη να είναι πολύ ντυμένη συγκριτικά, με μαύρο oversize blazer, jumpsuit από μαύρη δαντέλα, λευκές παντόφλες και γυαλιά ηλίου, ενώ οι δυο τους κυκλοφορούσαν κρατώντας ένα σωσίβιο.

To συγκεκριμένο φόρεμα που έδειξε η Ιωάννα Τούνη σε πρώτη εμφάνιση, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που θα είναι σύντομα διαθέσιμο από το brand της, «Βubblegun», είναι ροζ μάξι, με αποκαλυπτικό πάνω μέρος και ύφασμα που εκπέμπει λάμψη.