Αν ασπάζεστε τον μινιμαλισμό, τότε πιθανότατα σας αρέσουν οι μονόχρωμοι συνδυασμοί, οι απλές γραμμές στα ρούχα και αποφεύγετε οτιδήποτε περιττό ή υπερβολικό στην γκαρνταρόμπα σας. Για τον λόγο αυτό, συνθέσαμε μία λίστα από προτάσεις για minimal παπούτσια που θα ολοκληρώσουν το look σας, αλλά και θα σας συνοδέψουν από το πρωί ως το βράδυ σε κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή εκδήλωση.

Η λίστα μας καλύπτει όλες τις προτιμήσεις από πιο casual επιλογές, όπως τα απλά sneakers, μέχρι και high heels. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές.

High heels

Οι μαύρες γόβες ήταν, είναι και θα είναι για πάντα μία κλασική μινιμαλιστική επιλογή. Επιλέγουμε ένα ζευγάρι με μεσαίο ύψος και απλό στιλ. Αναλόγως με το πώς θα τις συνδυάσουμε, μπορούμε να τις φορέσουμε από τον χειμώνα μέχρι το καλοκαίρι.

Fernanda Leather Slingback Pumps, Ayede

Mary Jane

Τα παπούτσια Mary Jane έχουν επανέλθει δυναμικά στην αγορά και στη μινιμαλιστική εκδοχή τους είναι λιτά και κομψά, ενώ μπορούν άνετα να συνδυαστούν ακόμα και με τζιν παντελόνι για πιο casual looks.

Aline Leather Mary-Jane Pumps, Ayede

Loafers

Τα loafers αποτελούν διαχρονική επιλογή που ταιριάζει στις περισσότερες περιστάσεις. Με ένα τέτοιο ζευγάρι στην ντουλάπα σας, θα βγαίνετε ασπροπρόσωπη όλες εκείνες τις φορές που στο μυαλό σας έχει κολλήσει το «δεν ξέρω τι να βάλω».

Isotta, Natur leather loafer, Fabio Rusconi

Sneakers

Ένα ζευγάρι απλών μονόχρωμων sneakers είναι ιδανικό για οποιοδήποτε casual και μινιμαλιστικό σύνολο. Μπορούν να συνδυαστούν με παντελόνι ή φόρεμα και να καλύψουν τις ανάγκες σας όλες τις ώρες.

Nike Air Force 1 ’07, Nike

Μαύρα πέδιλα

Τα μαύρα πέδιλα αποτελούν άλλο ένα απαραίτητο κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας, αφού ταιριάζουν με τα πάντα και είναι effortlessly chic.

Patent ankle strap sandal, Fabio Rusconi