Όλο και περισσότερες γυναίκες τα τελευταία χρόνια, θέλουν να αναδείξουν καλύτερα, τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, χωρίς ωστόσο να μπουν στη διαδικασία επεμβάσεων και αλλαγών. Έτσι αναζητούν κάτι που ειλικρινά είναι πολύ εύκολο, πολύ γρήγορο, πολύ προσιτό οικονομικά, όταν φυσικά γίνεται από εξειδικευμένο επαγγελματία, γεμάτο με γνώσεις και εμπειρία. Μιλάμε φυσικά για το ημιμόνιμο μακιγιάζ, που έχει γίνει το απόλυτο must για τις γυναίκες όλου του κόσμου.   

Ουσιαστικά το ημιμόνιμο αντικαθιστά με τον πιο όμορφο τρόπο, το χρονοβόρο καθημερινό μακιγιάζ, που κουράζει και κυρίως καθυστερεί κάθε μοντέρνα γυναίκα, που διεκδικεί χρόνο για να προλάβει μια σειρά από δραστηριότητες μέσα στην ημέρα της.

Εκτός όμως από το χρόνο, η σύγχρονη γυναίκα εξοικονομεί και χρήματα, γιατί δε χρειάζεται να επενδύει συνέχεια σε καλλυντικά και είδη μακιγιάζ, τουλάχιστον όχι σε μεγάλο εύρος. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί φυσικά να αποτελέσει τη βάση για ένα ακόμη πιο έντονο μακιγιάζ, καλύπτοντας πιθανές βραδινές εμφανίσεις.

Για αυτό το μακιγιάζ, υπάρχουν πλέον οι απολύτως ειδικοί, υπάρχει ο καλαίσθητος χώρος στην καρδιά του Αμαρουσίου, το Lash & Brow Marousi, που είναι φτιαγμένο στα πρότυπα των διεθνών Lash & Brow Salons, διαθέτοντας 2 τεράστια καταξιωμένα ονόματα, τη νούμερο 1 Certified Eyelash Extensionist Master Brow Expert, την Έλλη Τσανταρλιώτη, που σίγουρα τη γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια, από τα Elisabeth Lashes και τη Joanna Tatarakis, Certified Eyelash Extensionist Master Brow Expert,  που ανήκει στην αφρόκρεμα της νέας γενιάς lash & brow, γεμάτη επαγγελματικό πάθος και κατάρτιση σε ό,τι πιο trendy υπάρχει παγκόσμια στην ομορφιά.

Το εξαιρετικό επιτελείο λοιπόν μπορεί να προσφέρει ένα ημιμόνιμο μακιγιάζ, που διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά:  

  • Ολοκληρώνεται σε 2 συνεδρίες 2 ωρών. 
  • Το αποτέλεσμα  διατηρείται μέχρι και 2 χρόνια περίπου, χωρίς να ξεθωριάζει και να αλλοιώνεται. 
  • Είναι μια ανώδυνη, αναίμακτη και χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας διαδικασία.  Δεν τραυματίζει καθόλου το δέρμα και δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα – να σημειώσουμε ότι όλα τα υλικά και τα χρώματα είναι εγκεκριμένα και απολύτως ασφαλή για την επιδερμίδα του καθενός.
  • Το ημιμόνιμο μπορεί να περιλαμβάνει χείλη, μάτια, φρύδια και χείλη με διάφορες ειδικές τεχνικές και εξασφαλίζει ένα φρέσκο, όμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα τονίζοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά. 
  • Το αποτέλεσμα ικανοποιεί τη γυναίκα κάθε ηλικίας και κάθε εμφάνισης, γιατί ακριβώς πριν εφαρμοστεί, έχει συζητηθεί και  συνδιαμορφώνεται με την expert & την ενδιαφερόμενη, καλύπτοντας υψηλές προσδοκίες και τέλεια standards. 

To  Lash & Brow Marousi μας περιμένει με χαρά και μεράκι, με happy hours και προσιτά κόστη.

Δεν ξεχνάμε να ακολουθήσουμε @lashandbrowmarousi στα social media, γιατί εκεί θα βλέπουμε την τέλεια δουλειά του και κυρίως  θα γίνουμε μέρος μιας μεγάλης παρέας, που της αρέσει το makeup και τα last minute beauty tips. Επίσης το @lashandbrowmarousi διοργανώνει διαγωνισμούς, δίνει δώρα και εκπτωτικούς κωδικούς, οπότε θα πρέπει να είμαστε δίπλα του.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Lash and Brow Marousi

Σπύρου Λούη 6 (πλατεία Κασταλίας)

Μαρούσι, 15124

2130880497

6955378312