Η Καίτη Γαρμπή ακολουθεί κάποια διατροφικά μυστικά που διατηρούν το σώμα της καλοσχηματισμένο.
Η τραγουδίστρια εντάσσει στην καθημερινή διατροφή της το πράσινο τσάι, καθώς διαλύει τις τοξίνες και αποτελεί ιδανικό όπλο κατά της κυτταρίτιδας.
Η Καίτη τονίζει πως οι «χημικές», οι δίαιτες-αστραπή και η μονοφαγία είναι ό,τι χειρότερο για τον οργανισμό, γι αυτό προτιμάει μια ισορροπημένη διατροφή, ενώ έχει κόψει τις κακές διατροφικές συνήθειες: τσιμπολόγημα, πατατάκια, ξηρούς καρπούς, τηγανητά ή λιπαρά φαγητά, σάλτσες και σοκολάτα.
Προσπαθεί να γυμνάζεται καθημερινά, ενώ τουλάχιστον 3 φορές την βδομάδα κάνει για μισή ώρα διάδρομο.
Στα κυρίως γεύματα τρώει συνήθως ψάρι ή φιλέτο μοσχαρίσιο με σαλάτα ή βραστά λαχανικά ή ρύζι με λαχανικά ή σούσι και για σνακ φρούτα ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.
Το πρωί προτιμάει δύο παξιμαδάκια ολικής αλέσεως με μία κουταλιά μέλι και ένα ποτήρι πράσινο τσάι ή ένα τοστ με μια λεπτή φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών και μια φέτα γαλοπούλα.
Επίσης, πίνει πολύ νερό, πράσινο τσάι και δύο αναψυκτικά λάιτ την εβδομάδα.
Τέλος, η τραγουδίστρια καταναλώνει ένα αφέψημα που φτιάχνει η ίδια και της χαρίζει ευεξία.
Πρόκειται για τζίντερ με μείγμα χαμομηλιού ματζουράνας και λεβάντας. Εύκολο;