Ένα από τα look που σίγουρα δεν αφήνει καμία ασυγκίνητη είναι τα κυματιστά μαλλιά. Αν ο χρόνος σας το επιτρέπει και μπορείτε να πειραματίζεστε με τα μαλλιά σας, λοιπόν, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα παρακάτω για να αποκτήσετε τις τέλειες μπούκλες, όπως κι αυτές της λατρεμένης J.Lo, που πριν λίγες ημέρες μας έδειξε στο Instagram του ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton.

Και αν πιστεύατε ότι πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο χτένισμα, τα βήματα που θα δείτε θα σας αποδείξουν ακριβώς το αντίθετο. Το μόνο που χρειάζεται είναι τρόπος, λοιπόν.

  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να λούσετε τα μαλλιά σας, ώστε να είναι φρέσκα και έτοιμα για το styling που θα ακολουθήσει. Φροντίστε να τα στεγνώσετε πολύ καλά, ωστόσο, για να μην τα κάψετε με τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε αργότερα.
  • Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες και τυλίξτε από την ρίζα γύρω από την ισιωτική σας σιγά σιγά μέχρι να φτάσετε στις άκρες. Επαναλάβετε για όλες τις τούφες σας.
  • Για μεγάλη διάρκεια και σταθερό αποτέλεσμα ψεκάστε τα μαλλιά σας με λακ, η οποία θα εξασφαλίσει, ταυτόχρονα, και δυνατό κράτημα. Αφήστε για λίγα λεπτά για να απορροφηθεί το προϊόν από τα μαλλιά σας. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε λίγο τζελ στις άκρες για να αποφύγετε την ξηρότητα της λακ.
  • Χτενίστε τα μαλλιά σας με μια βούρτσα από τη ρίζα προς τις άκρες μέχρι να δείτε ότι το στημένο styling αρχίζει και χαλαρώνει, ώστε να δημιουργήσετε ένα άκρως φυσικό look. Ψεκάστε και πάλι με λακ και περάστε τις άκρες των μαλλιών σας με ένα θρεπτικό λάδι για επιπλέον λάμψη.