Για τη Folli Follie η γιορτή των ερωτευμένων είναι πάντα μια μοναδική μέρα που συμβολίζει τη δύναμη της αγάπης που διαρκεί για πάντα. Και η Folli Follie ήταν πάντα ένας αγαπημένος shopping προορισμός για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Φέτος, η Folli Follie αποφάσισε να γιορτάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο αυτή τη μέρα, κάνοντας ένα μοναδικό δώρο σε όσους επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους από το e-shop της Folli Follie.

Από τις 12 έως και τις 14 Φεβρουαρίου, με αγορές άνω των 100 ευρώ, ένα μοναδικό, limited edition νεσεσέρ σε χρυσό χρώμα από την iconic συλλογή Heart4Heart θα γίνει δικό σας. Ένα δώρο αγάπης από τη Folli Follie για όσους λατρεύουν το e-shopping και επιλέξουν το ανανεωμένο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα της Folli Follie για τις αγορές τους. Το χρυσό νεσεσέρ Heart4Heart θα γίνει ο σύμμαχος κάθε γυναίκας, καθώς με στυλ μπορεί φιλοξενήσει όλους τους μικρούς θησαυρούς ομορφιάς, και όχι μόνο.

Οι statement συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ της Folli Follie μπορούν να γίνουν δικές σας απλά, εύκολα και γρήγορα με ένα μόνο κλικ! Αναζητήστε τις μοναδικές προτάσεις μόδας της Folli Follie σε κόσμημα, ρολόι και αξεσουάρ και απογειώστε τις εμφανίσεις σας.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας διαχρονικό κομμάτι και αφήστε την Folli Follie να σας εκπλήξει με ένα ακόμα δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων. Κάντε την καρδιά σας να χτυπήσει πιο δυνατά, αποκτώντας τα διαχρονικά κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ της Folli Follie!