Εύκολη, πολύ νόστιμη, για τους λάτρεις της σοκολάτας!

Υλικά:

* 2 κουβερτούρες των 125γρ.
* 2 σοκολάτες Lacta των 85 gr
* 1 κούπα ζάχαρη
* 250 γρ. μαργαρίνη
* 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 1 κ.γ. μπέϊκιν
* 2 βανίλιες
* 5 αυγά

Οδηγίες:

1. Λιώνουμε το Βιτάμ, τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε μπεν μαρί (σε χαμηλή θερμοκρασία).
2. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας.
3. Προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες.
4. Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15 λεπτά. Εάν χρησιμοποιήσουμε ατομικά φορμάκια, το ψήσιμο δεν πρέπει να διαρκέσει παραπάνω από 10 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην ξεφορμάρετε αμέσως το σουφλέ. Αφήστε το να παγώσει στη φόρμα. Όταν το κόψετε η σοκολάτα πρέπει να ρέει από μέσα.

Ο κάθε φούρνος είναι διαφορετικός, οπότε μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε λίγο το χρόνο ψησίματος ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εάν σας βγει στέρεο μέσα, τότε θέλει λιγότερο ψήσιμο.